Bookmarks

    Το τελεσίγραφο εκδήλωσης ενδιαφέροντος εξέπνευσε, επενδυτές δεν προέκυψαν και πλέον ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. σε ρόλο “καπετάνιου” εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Τα τελευταία νέα μάλιστα για τους “Αργοναύτες” δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ευχάριστα και αυτό διότι μετά το ότι δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για το νέο πρωτάθλημα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν.

    Τι σημαίνει αυτό;

    Το γεγονός ότι δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και το “μπαλάκι” πέφτει στον Εραστιτέχνη σημαίνει πολλά και οι προεκτάσεις σίγουρα είναι πολλές και ενδεχομένως περίπλοκες. Σημαίνει απλά ότι ο σχεδιασμός θα πρέπει να ξεκινήσει και επί τάπητος να τεθούν όλα εκείνα τα θέματα τα οποία είναι πρώτης προτεραιότητας. Ο Α.Ο.Κ. λόγω του ονόματος αλλά και λόγω της ιστορίας του, είναι υποχρεωμένος να κάνει πρωταθλητισμό, πολύ περισσότερο τώρα που αγωνίζεται σε μία κατηγορία όπως είναι η Γ’ Εθνικής. Αυτό ίσως είναι και το μεγαλύτερο βάρος που πέφτει στις πλάτες του Ερασιτέχνη και απαιτεί οικονονική ρευστότητα, απαιτεί άνεση κινήσεων ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Εξ αρχής θα πρέπει η διοίκηση του, να βάλει τον στόχο του πρωταθλητισμού, οριοθετόντας τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Να εξευρεθούν τρόποι εισσροής χρημάτων και γενικότερα να δημιοιρηγθεί εκείνο το πλάνο το οποίο θα τύχει της εμπιστοσύνης της τοπικής κοινωνίας ώστε να στηριχθεί οικονομικά η όλη προσπάθεια του Ερασιτέχνη από τους επώνυμους αλλά και τους ανώνυμους καβαλιώτες. Όπως πινακίδες, διαρκείας και άλλα απρόμοια θέματα. Και επειδή δεν είναι δυνατόν ο Α.Ο.Κ. σε ένα πρωτάθημα της Γ’ Εθνικής που έρχεται να μην κάνει πρωταθλητισμό και να αρκεστεί στο ρόλο του “κομπάρσου” η ώρα των μεγάλων αποφάσεων είναι τώρα. Και βέβαια οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να βρούνε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ενωμένη, όχι διχασμένη και κυριώς δυνατή ώστε να μπορέσει να πάρει τις σωστές αποφάσεις για τα σοβαρά θέματα που θα βρει πολύ σύντομα μπροστά της. Στον Ερασιτέχνη υπάρχυν στελέχη που διαθέτουν εμπειρία και το θέμα του προπονητή στον Α.Ο.Κ. είναι ένα από τα θέματα που “καίνε” και καλείται ο Ερασιτέχνης να δώσει λύση σήμερα. Από κει και πέρα, η συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου, το κομμάτι του έμψυχου δυναμικού (ποιοί παίκτες μένουν, ποιοι φεύγουν και πως θα εμπλουτιστεί το ρόστερ) είναι εξίσου ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και μία σειρά άλλων θεμάτων τα οποία όσο κυλάει ο χρόνος θα έρχονται στην επιφάνεια. Είναι γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να πιάσει δουλειά με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Θα πρέπει να ενώσει όλους τους φιλάθλους του Α.Ο.Κ. και κυρίως να δείξει εκείνη την υπευθυνότητα που αρμόζει στην ιστορία της ομάδας.

    Comments are closed.