Bookmarks

    Την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Καβάλας της 12ης Αυγούστου εκφράζει μέσα από την επιστολή που έστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο πρώην πρόεδρος της Γιώργος Σουφλέρης.

    Στην επιστολή του που περιέχει αρκετά υπονοούμενα, ο Γιώργος Σουφλέρης σημειώνει ότι: “αποχώρησα από την προεδρική καρέκλα δωρίζοντας την σε έναν «φίλο» μου!”ενώ υπογραμμίζει ότι: “ είμαι και θα είμαι απλός στρατιώτης του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου και της παράταξης” του Μιχάλη Παπαδόπουλου, τον οποίο αποκαλεί ελπιδοφόρο και πάνω απ’ όλα, ηθικό και τίμιο.

     

    Η επιστολή του Γιώργου Σουφλέρη

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανοιχτής επιστολής του Γιώργου Σουφλέρη αναφέρει τα εξής:

     

    -“Σχετικά με όσα ακούγονται για την υποψηφιότητά μου, στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Καβάλας έχω να αναφέρω τα εξής:

    Σε όλη τη δύσκολη πορεία της τελευταίας τετραετίας (που στην αρχή ήταν μοναχική και επίπονη) και στα πλαίσια της παράταξης «ΑΝ.Α.Σ.Α.» στην οποία ανήκω, πότε δεν διαπραγματεύτηκα θέσεις και αξιώματα. Άλλωστε αυτό καταμαρτυρά περίτρανα και το γνωρίζετε όλοι σας, ότι είμαι ο μοναδικός πρόεδρος από ιδρύσεως της ΕΠΣ Καβάλας, που οικειοθελώς αποχώρησα από την προεδρική καρέκλα δωρίζοντας την σε έναν «φίλο» μου!

    Σήμερα, μοναδικός μου στόχος και σκοπός είναι η ενότητα της παράταξης και η αλλαγή σελίδας στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο έτσι ώστε να ξαναγεννηθεί η ανανέωση και η ελπίδα, η φρεσκάδα και αξιοκρατία, στοιχεία τα οποία σήμερα λείπουν και προσπάθησα να δώσω όσο καιρό ήμουν πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας.

    Το ποδόσφαιρο «πεθαίνει» κάθε μέρα από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια, αλλά και τις απίθανες (!) και θεαματικές (!) ομολογουμένως «ποδοσφαιρικές κωλοτούμπες» των ίδιων ανθρώπων που στην ουσία, για ίδιον όφελος, αιχμαλώτισαν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

    Προφανέστατα κάποιοι ενοχλούνται από την διαφαινόμενη επικράτηση της παράτασης «ΑΝ.Α.Σ.Α.» και παίζουν τα «ρέστα» τους, όπως συνηθίζεται στην τσόχα, προκειμένου να γαντζωθούν για όσο καιρό μπορούν περισσότερο στην καρέκλα που δεν τους ανήκει.

    Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμη, αλλά ματαιοπονούν. Οι φίλοι παράγοντες πρέπει να είναι ψύχραιμοι, ήρεμοι και να μην ανησυχούν. Όσα ψέματα και αν διοχετεύουν οι ειδικοί, η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει.

    Τέλος, σε ότι αφορά στο πρόσωπο μου, είμαι και θα είμαι απλός στρατιώτης του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου και της παράταξης που έχει μοναδικό στόχο και σκοπό να φρενάρει τα «αλισβερίσια». Άλλωστε αυτό δείχνουν και οι πράξεις μου.

    Θα βρίσκομαι πίσω από έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, τον Μιχάλη Παπαδόπουλο, που παρά τα 35 περίπου χρόνια ενασχόλησής του με το τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και τα κοινά (υπήρξε εκλεγμένο μέλος στα όργανα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης) παραμένει άφθαρτος, κρυστάλλινος, ελπιδοφόρος και πάνω απ’ όλα, ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ!”.

     

     

    Με ποδοσφαιρικούς χαιρετισμούς

    Γιώργος Σουφλέρης

    Comments are closed.