Bookmarks

    Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Αετού Ορφανού αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Ηλίας Σεφερίδης και Μάρκος Παπαντωνίου και οι οποίοι θα αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλο σύλλογο.

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι ο Μάρκος Παπαντωνίου ήταν από τα βασικά στελέχη του Αετού Ορφανού τα τελευταία χρόνια και της κατάκτησης του τίτλου στην Α’ κατηγορία, που στέλνει για πρώτη φορά τον Αετό στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι ο έμπειρος δεξιός μπακ-χαφ αποχωρεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από τον σύλλογο.

    Παρελθόν αποτελεί, ωστόσο, κι ένας από τους παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Σεφερίδης, επίσης για επαγγελματικούς λόγους, ο οποίος μεταγράφηκε στην ομάδα του Οφρυνίου τον περασμένο Δεκέμβριο από τον Ηρακλή Καβάλας. Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι στον Αετό συνεχίζουν τις επαφές με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από το περυσινό ρόστερ της ομάδας και ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν στη συνέχεια να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

    Comments are closed.