Bookmarks

    Οι φήμες οι οποίες κυκλοφόρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. σκέφτονται να παραιτηθούν και δεν θα συνεχίσουν και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο «τιμόνι» της ομάδας επιβεβαιώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (23/5) , στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα στα γραφεία του συλλόγου.

    Η συνάντηση των δύο πλευρών ήταν διάρκειας τριών και πλέον ωρών και εκεί τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κατέθεσαν την απόφαση τους να μην συνεχίσουν. Μάλιστα αναλυτικά εξέθεσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση κυρίως σημείωσαν ότι η απόφαση αυτή είναι υπόθεση τελειωμένη. Από την πλευρά τους μάλιστα κάποια μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη προσπάθησαν να τους πείσουν και να το ξανά σκεφτούν, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ανταπόκριση προς αυτήν την κατεύθυνση.

    Ειδικότερα να υπογραμμιστεί ότι η Διοικούσα Επιτροπή υπογράμμισε ότι, μετά από δύο χρόνια προσφοράς στον Α.Ο.Κ. αποχωρεί οριστικά από την ομάδα έχοντας την πεποίθηση ότι σ’ αυτό το διάστημα που έτρεξαν το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσαν ότι είχαν να δώσουν,χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα τα μέλη της εξέφρασαν όπως αναφέρουν πληροφορίες και τον έντονο προβληματισμό αλλά και την απογοήτευση τους από την μικρή ανταπόκριση που υπήρξε από την κοινωνία της Καβάλας. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το ότι η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε ένα πολύ καλό και ήρεμο κλίμα. Από κει και πέρα ακολούθησαν οι σχετικές ανακοινώσεις μέσα από τις οποίες η μία πλευρά ευχαριστούσε την άλλη για την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών. Αρχικά από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και ακολούθησε σχετική ανακοίνωση και από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

    Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., αναφέρονται τα εξής:

    “Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με την διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και αναλύθηκε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς. Είναι αλήθεια πως η χρονιά δεν κύλησε όπως αναμενόταν το περασμένο καλοκαίρι με βάση και τους στόχους που είχαν τεθεί αλλά και την οικονομική υπέρβαση που έγινε. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να λησμονούμε πως βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που δαπάνησαν για δεύτερη χρονιά πολύ χρόνο, χρήμα και ιδρώτα, προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα. Όπως επίσης, είναι σημαντικό πως ακόμα και όταν πρώιμα η ομάδα έβγαινε εκτός στόχων, δεν βίωσε καταστάσεις παλαιοτέρων ετών στις οποίες μεσούσης της περιόδου κινδύνευε με διάλυση αλλά η διοίκηση της στάθηκε με περισσή αξιοπρέπεια στο ύψος των περιστάσεων και τα 2 αυτά χρόνια. Ταυτόχρονα επενδύθηκαν χρήματα τόσο στο γήπεδο του Κρυονερίου όσο και για να αποκτήσει η ομάδα έναν αξιόλογο αριθμό ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.
    Ως Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. και πιστεύοντας ότι εκφράζουμε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της διοικούσας επιτροπής για όλα αυτά που προσέφεραν στο καραβάκι μας, ιδιαίτερα την στιγμή που όπως δήλωσαν αποχωρούν οριστικά από την διοίκηση της έχοντας δώσει ότι καλύτερο μπορούσαν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς επίσης και όλους αυτούς που βοήθησαν λίγο ή πολύ την αγαπημένη μας ομάδα.
    Πλέον, θα ανακοινωθεί άμεσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την ελπίδα ότι θα βρεθεί χρηματοδότης για την ομάδα μας που θα έχει την δυνατότητα να την επαναφέρει εκεί που αξίζει να βρίσκεται”.

    Η ανακοίνωση της  Διοικούσας Επιτροπής

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι ανακοίνωση εξέδωσε και η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., στην οποία αναφέρονται τα εξής:

    -“Μετά και την ολοκλήρωση της χρονιάς αλλά και της θητείας μας ως διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Καβάλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους στάθηκαν στο πλάι μας στηρίζοντας την ομάδα μας τα 2 τελευταία χρόνια. Φιλάθλους απλούς που αγόρασαν είτε το απλό εισιτήριο είτε την κάρτα διαρκείας τους, μικρούς ή μεγάλους χορηγούς που έδωσαν πνοή στο δύσκολο εγχείρημα και μας στήριξαν έμπρακτα, όχι μόνο με λόγια και κριτική. Ο στόχος δυστυχώς δεν επετεύχθη, ιδιαίτερα την φετινή χρονιά που προσπαθήσαμε περισσότερο απ’ όσο μπορούσαμε ώστε να πάρουμε και εμείς χαρά αλλά και να δώσουμε στον φίλαθλο κόσμο που κουράστηκε να βλέπει την ομάδα στην Γ’Εθνική. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να βρεθεί λύση και να έρθει η πολυπόθητη άνοδος για την ομάδα μας που αν μη τι άλλο διαθέτει και μια σημαντική βάση ποδοσφαιριστών αλλά και την εμπειρία όλων αυτών των ετών, ώστε να ελπίζει για ένα καλύτερο μέλλον. Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας και την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για την δωρεάν μετακίνηση στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές μας αλλά και την αναμενόμενη χορηγία του”.

    Comments are closed.