Bookmarks

    Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του έμεινε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Άγγελος Διγκόζης κατά τη διάρκεια του γειτονικού ντέρμπι στη Δράμα και παρά την ήττα από τη Δόξα με (2-1) και μάλιστα στις καθυστερήσεις του σημαντικού αγώνα.

    Ο Άγγελος Διγκόζης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στη διαιτητική τριάδα ενώ ευχαρίστησε και τους καβαλιώτες φιλάθλους για την στήριξη τους. Γεγονός πάντως είναι ‘οτι ο Α.Ο.Κ. στο γειτονικό ντέρμπι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη να παίζουν αποκλειστικά και μόνο για την ιστορία της ομάδας αλλά και για τους εαυτούς τους, δεν κατάφερε τελικά να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Δόξα αφού λύγισε στις καθυστερήσεις με (2-1).

    Ικανοποίηση Άγγελου Διγκόζη

    Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Α.Ο.Κ. Άγγελος Διγκόζης σημείωσε στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.

    -“Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη Δόξα Δράμας για τη φιλοξενία που μας παρείχε, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι μπορώ να πω ότι για μία ακόμη φορά δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις . Πληρώσαμε σε ένα ακόμη παιχνίδι, το τέταρτο την απειρίας μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών μου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι νέοι παίκτες της ομάδας μας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Δόξα Δράμας και με τους ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες που διαθέτει σταθήκανε πάρα πολύ καλά. Εμείς είμαστε στεναχωρημένοι για μία εβδομάδα ακόμη, σκύβουμε το κεφάλι κάτω, προσπαθούμε να “κλέψουμε” ότι καλύτερο και ότι πιο θετικό μπορούμε από αυτά τα παιδιά ώστε τη νέα χρονιά να αποτελέσουν τους στυλοβάτες της προσπάθειας που θα γίνει, η ομάδα μας να πάει για άνοδο. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διαιτησία και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας οι οποίοι ήρθαν, μας βοήθησαν και πάρα την ήττα μας, στο τέλος χειροκρότησαν τα παιδιά”.

    Και τώρα ο Απόλλων Παραλιμνίου

    στο “Ανθή Καραγιάννη”

    Σε αγωνιστικό επίπεδο από την Τρίτη (7/3) οι παίκτες της Καβάλας θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλων Παραλιμνίου στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και με μόνο στόχο αποκλειστικά και μόνο την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στον Α.Ο.Κ. ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θα απουσιάσει ο Κυριακίδης ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας.

    Comments are closed.