Bookmarks

    Η ποδοσφαιρική “οικογένεια” του Α.Ο. Καβάλα θρηνεί από το πρωί της Δυετέρας (9/10), τον άδικο και ξαφνικό θάνατο του επί σειρά ετών φροντιστή της ομάδας, Απόστολου Χατζησάββα σε ηλικία 59 ετών και μόλις μία εβδομάδα μετά τα γενέθλια του.

    Ο Απόστολος Χατζησάββας να σημειώσουμε ότι βρέθηκε νεκρός σε ένα από αποδυτήρια που διατηρούσε η ομάδα της Καβάλας στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” από παθολογικά αίτια και όπως όλα δείχνουν τον πρόδωσε η καρδιά του.

    Ο γνωστός σε όλους μας Τόλης τα τελευταία χρόνια, έζησε όλες πολύ μεγάλες στιγμές του Α.Ο.Κ., στα “σαλόνια” της Σούπερ Λιγκ όπως βέβαια και τις άσχημες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έδωσε πάνω από όλα τη ψυχή του για την ομάδα εδώ και 2 περίπου δεκαετίες την οποία λάτρεψε όσο τίποτε άλλο είτε με την ιδιότητα του φροντιστή είτε και ως απλός φίλαθλος. Συνεργάστηκε με δεκάδες παράγοντες, άλλους τόσους προπονητές και με εκατοντάδες παίκτες οι οποίοι φόρεσαν την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Απόστολος Χατζησάββας είχε κάποια προβλήματα με την υγεία του, νοσηλεύτηκε για μικρό χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο της Καβάλα και τελικά η καρδιά του δεν άντεξε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η είδηση του θανάτου του “σκόρπισε” την θλίψη την συγκίνηση και την οδύνη στον Α.Ο.Κ. όπως βέβαια και σε όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη της Καβάλας και όχι μόνο. Η κηδεία του Απόστολου Χατζησάββα θα γίνει το πρωί της Τρίτης (10/1) στις 11 στους Αγίους Θεοδώρους στο κοιμητήριο της Καβάλας.

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

    Comments are closed.