Bookmarks

    Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1/3 του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ. έχει βγει εκτός στόχων και εκ των πραγμάτων είναι θέμα χρόνου πότε η Διοικούσα του Επιτροπή θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό.

    Οι Ζόραν Ζλατκόφσκι και Δαμιανός Δελής, βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν οι πρώτοι που πέρασαν την πόρτα της εξόδου του Α.Ο.Κ. αλλά το σίγουρο είναι, πως θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες. Μάλιστα μέσα στις προθέσεις της Διοικούσας Επιτροπής και εφόσον γίνουν οι ανάλογες εισηγήσεις από τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη και τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Τσαλίκη, τουλάχιστο τέσσερις (4) παίκτες σύμφωνα με πληροφορίες μας, να κληθούν για να λύσουν τις συνεργασίες τους με τους “Αργοναύτες”. Αυτό αναμένεται να γίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και προσδιορίζεται μετά το παιχνίδι με τη Νάουσα ή μετά τον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης.

    Επιστροφή στις προπονήσεις

    Ρεπό είναι γνωστό ότι είχε ο Α.Ο.Κ. για την 10η αγωνιστική και μία εβδομάδα αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Αλμωπό Αριδαίας στην έδρα του. Βεβαίως και η νίκη αποτελεί τον βασικότερο στόχων για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δουλέψει με τους παίκτες του στις καθημερινές προπονήσεις κυρίως σε θέματα τακτικής. Αγωνιστικά προβλήματα βεβαίως και υπάρχουν στο “στρατόπεδο” της Καβάλας και πλην του Αλέξη Μελισσόπουλου που ανεβάζει ρυθμούς, προβλήματα τραυματισμών επίσης αντιμετωπίζουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Τουμανιδης, Πτηνόπουλος, Σταματοπουλος και Μπαντάνης. Βέβαια τα προβλήματα τους δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπoύνε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και τα τεθούν στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη.

    Comments are closed.