Bookmarks

    Καλούνται την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας όλοι οι προπονητές που εργάζονται ή όχι σε ανδρικές ομάδες ή τμήματα υποδομής να παρακολουθήσουν μαθήματα διαιτησίας. Μάλιστα όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου της διοργανώτριας αρχής, η παρουσία τους είναι υποχρεωτική αλλιώς θα τους επιβληθούν κυρώσεις.

     

    Παράλληλα στο ίδιο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι ο αγώνας της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Βύρων Καβάλας-Αετός Ορφανού θα διεξαχθεί στο “Βερούλειο” στάδιο την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 3:30 το μεσημέρι.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων αναφέρονται τα εξής:

    -“1. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Άρης Πρίνου-ΠΑΟΚ Καβάλας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λιμένα με ώρα έναρξης 11:30 πμ.


    2. Καλούνται την Τρίτη 1-11-2016 και ώρα 8:00 μμ στα γραφεία της Ένωσης όλοι οι προπονητές που εργάζονται ή όχι σε ανδρικές ομάδες ή τμήματα υποδομής να παρακολουθήσουν μαθήματα διαιτησίας. Η παρουσία τους είναι υποχρεωτική αλλιώς θα τους επιβληθούν κυρώσεις (χρηματικό πρόστιμο-απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο).

    3. Την ήττα γνώρισαν οι μικτές μας ομάδες ποδοσφαίρου Νέων και Παίδων στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 19-10-2016 από τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

    4. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Οι Λύκοι-ΠΟ Κεραμωτής και Αετός Ερατεινού-Θεαγένης Θάσου θα αρχίσουν ώρα 3:00 μμ.

    5. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Αναγένηση Λιμεναρίων-Ποντιακός Ποντολιβάδου θα αρχίσει ώρα 12:00 πμ.

    6. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΑΟ Ποταμιάς-Ατρόμητος Λεκάνης και Κεραυνός Καλλιράχης-Παγγαϊκός Παλαιοχωρίου θα αρχίσουν ώρα 3:00 μμ.

    7. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Άγιος Λουκάς-Ελπίδες Καβάλας λόγω τιμωρίας του σωματείου Ελπίδες Καβάλας δεν θα διεξαχθεί.

    8. Οι μικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Τετάρτη 2-11-2016 τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Χαλκιδικής με ώρα έναρξης 1:00 μμ και 3:00 μμ αντίστοιχα.

    9. Ο αγώνας Κυπέλλου Βύρων Καβάλας-Αετός Ορφανού θα διεξαχθεί στο Βερούλειο στάδιο την Τετάρτη 26-10-2016 ώρα 3:30 μμ”.

    Comments are closed.