Bookmarks

    Στην τελική ευθεία μπαίνει την εβδομάδα που ξεκίνησε η προετοιμασία των “Αργοναυτών” για το γειτονικό ντέρμπι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (23/10) με τη Δόξα Δράμας στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”, με τους “Αργοναύτες να θέλουν μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

    Ο Α.Ο.Κ. να αναφέρουμε ότι δεν αγωνίστηκε στην 1η φάση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής αφού προκρίθηκε άνευ αγώνα στην επόμενη φάση και το γεγονός αυτό έδωσε την τεχνική του ηγεσία να σχεδιάσει καλύτερα τα πλάνα του για το ντέρμπι που ακολουθεί.

    Μονόδρομος είναι η νίκη

    Ούτε πολύ ούτε λίγο, πρόκειται για ένα παιχνίδι από το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά για το μέλλον του Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στην περίπτωση δηλαδή που το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη νικήσει, πλησιάζει την κορυφή και κυρίως μένει εντός στόχων κάτι το οποίο αποτελεί και την βασικότερη επιδίωξη. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, έχει βαθμολογικές απώλειες και απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από το ρετιρέ της βαθμολογίας τότε το όνειρο της ανόδου απομακρύνεται και το γεγονός αυτό όπως είναι λογικό θα φέρει πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Όπως και να έχει πάντως ο αγώνας με τη Δόξα Δράμας, αποτελεί για τον Α.Ο.Κ. και τους παίκτες του μία τεράστια πρόκληση, για να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα και να κάνει το νέο ξεκίνημα που όλοι εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων στον Α.Ο.Κ. το επιθυμούν.

    Με κάποιες απουσίες

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν στον Α.Ο.Κ. και κυρίως αυτά προέρχονται από τραυματισμούς κάποιων ποδοσφαιριστών του. Για παράδειγμα, ο Χρήστος Κασαπάκης που έχει θλάση όπως όλα δείχνουν δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί και αυτό σημαίνει ότι ο Άγγελος Διγκόζης δεν μπορεί να τον υπολογίζει. Αντίθετα τόσο ο Λευτέρης Γιαλούσης όσο και ο Αλέξης Μελισσόπουλος ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις και μάλλον θα προλάβουν για να αποθεραπευτούν. Από κει και πέρα να σημειώσουμε το ότι η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. και βέβαια η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας φαίνεται να δίνει “ψήφο εμπιστοσύνης” στον Ζόραν Ζλατκόφσκι, με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει στο ρόστερ της ομάδας.

    Comments are closed.