Bookmarks

    Στην απόλυτη ικανοποίηση του για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες τους στο γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας, στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Άγγελος Διγκόζης.

    Ο ίδιος μεταξύ των άλλων υποστήριξε ότι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. έκανα κατάθεση ψυχής στον αγώνα με τη Δόξα και σημείωσε ότι: “αν είμαστε σε κάθε παιχνίδι όπως αγωνιστήκαμε σε αυτό με τη Δόξα Δράμας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο”.

    Οι δηλώσεις του Άγγελου Διγκόζη

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Άγγελος Διγκόζης δήλωσε τα εξής για το γειτονικό ντέρμπι που προηγήθηκε με τη Δόξα Δράμας:

    -“Για το παιχνίδι μπορώ να πω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά, μπορούσαμε με τις ευκαριίες που δημιουργήσαμε στο πρώτο 15λεπτο να πετύχουμε ένα γκολ και να προηγηθούμε στο σκορ αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Από κει και πέρα και από μία στατική φάση δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά πολύ γρήγορα ξαναβρεθήκαμε στο πλάνο το οποίο είχαμε χαράξει πριν το παιχνίδι. Δηλαδή να βάλουμε την μπάλα κάτω, να έχουμε την κατοχή της, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δείξουμε ότι είμαστε ο Α.Ο.Κ. και ότι παίζουμε στο γήπεδο μας απέναντι σε μία ιστορική ομάδα παρά τα άτυχα αποτελέσματα που προηγήθηκαν. Είμαι πολύ στεναχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα αλλά πραγματικά δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την προσπάθεια και τη θέληση που τους διέκρινε. Από το 1ο δευτερόλεπτο μέχρι και το τελευταίο που σφύριξε ο διαιτητής το τέλος του αγώνα, νομίζω ότι τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και για το λόγο αυτό πρέπει να τους συγχαρώ. Μάλιστα θέλω να πω ότι αν είμαστε σε κάθε παιχνίδι όπως σε αυτό με τη Δόξα Δράμας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο”.

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως όλως δείχνουν ο προπονητής της Καβάλας Άγγελος Διγκόζης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλέξη Μελισσόπουλου. Ο παίκτης ξεπέρασε κάθε πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πλέον έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα ο Κασαπάκης εξακολουθεί να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις μετά τον τελευταίο του τραυματισμό.

    Comments are closed.