Bookmarks

    Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα Πέμπτη (22/9) το μεσημέρι από πλευράς του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο.Κ. ενόψει και του επόμενου αγώνα στο “Βερούλειο” με τον Ορφέα Ξάνθης, παρουσία του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη και των ποδοσφαιριστών Παύλου Σταματόπουλου και Κώστα Συριτούδη.

     

    Αρχικά ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Πέτρος Πετρόπουλος αναφέρθηκε σε κάποια σχόλια περί μετριότητας ή έλλειψης επικοινωνίας με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τονίζοντας ότι πάντοτε είτε στο κινητό του τηλέφωνο είτε σε άλλα σταθερά είναι στην διάθεση των συναδέλφων του, όπως και τα άλλα μέλη της ομάδας για να δίνουν την ενημέρωση που πρέπει στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ.

     

    Χαρακτηριστικά ακούστηκε να λέει ο Πέτρος Πετρόπουλος:

    -”Από πλευράς μας δεν υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας αφού όσες φορές προσπάθησαν να έλθουν σε επικοινωνία μαζί μας οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι έτυχαν του σεβασμού μας” σημείωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι οι τοπικοί συνάδελφοι έχουν μία εύνοια και πάντα προσπαθούν να δουν με το ίδιο μάτι όλους τους συναδέλφους όταν και ο ίδιος είναι δημοσιογράφος.

     

    Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

     

    Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λαγκαδά τονίζοντας ότι είναι στενοχωρημένοι με το αποτέλεσμα, πλην όμως ίσως αποδειχθεί πολύτιμος ο βαθμός της ισοπαλίας με τον Λαγκαδά καθώς έχει τους ίδιους στόχους με την Καβάλα. Πρόσθεσε πως δεν έβγαλαν στο γήπεδο την ταυτότητα τους ως ομάδα, δυσκολεύτηκαν απέναντι στον Λαγκαδά που διαθέτει ποιοτικούς παίκτες ενώ θα μπορούσαν να περάσουν μπροστά στο σκορ από το 70` και μετά καθώς δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Η ομάδα έδειξε μέταλλο και πάθος, όπως είπε, σημειώνοντας ότι ο επόμενος αντίπαλος είναι ο Ορφέας Ξάνθης, ένα παιχνίδι δύσκολο στο οποίο θα δώσουν τα πάντα για την νίκη.

     

    Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ. Κώστας Σιριτούδης ο οποίος ανέφερε ότι το ματς με τον Λαγκαδά ήταν πολύ δύσκολο και ήταν ντέρμπι όπου η μία ομάδα εξουδετέρωσε την άλλη ενώ ο Λαγκαδάς σύμφωνα με τον ίδιο είναι μία καλή ομάδα με τους ίδιους στόχους που έχει και η Καβάλα. Πρόσθεσε πως η καβάλα πήρε ένα βαθμό και το κυριότερο δεν δέχτηκαν γκολ και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την ομάδα.

    Παράλληλα ο Κώστας Συριτούδης τόνισε πως ευτυχώς ο Λαγκαδάς δεν πέτυχε κάτι στις ευκαιρίες που είχε ενώ τώρα επικεντρώνονται στο παιχνίδι με τον Ορφέα ενώ πλέον σαν ομάδα περιμένουν τα στραβοπατήματα των αντιπάλων ενώ κάλεσε τους καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρόν στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ορφέα Ξάνθης.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη

     

    Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης που χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Λαγκαδά σημαντικό καθώς είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους με ποιοτικούς παίκτες, σε ένα παιχνίδι όπου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ταυτότητα που έδειξε στο γήπεδο η Καβάλα πλην όμως ήταν καλή στο δημιουργικό και στο συνδυαστικό κομμάτι.

    Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε:

    -”Βγάλαμε στοιχεία που ήταν απαραίτητα στο αγώνα όπως απόλυτη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα ενώ εμείς είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες από το 70` και μετά αν και στο επιθετικό κομμάτι είχαμε κάποια προβλήματα” όπως ανέφερε.

    Προσέθεσε δε πως ουσιαστικά στην επίθεση είχαν μόνον τον Πτηνόποουλο, ενώ για το παιχνίδι με τον Ορφέα ανέφερε ότι θα απουσιάσουν οι Λίτσκα, Μπρατσιάνη και Μελισσόπουλος. Για τον επόμενο αντίπαλο είπε πως πρόκειται για μία ομάδα καλή με ποιότητα και φρεσκάδα αλλά από πλευράς τους ετοιμάζονται για να επιστρέψουν στις νίκες. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο της Καβάλας για την παρουσία του στον Λαγκαδά ευχόμενος να του δώσουν την χαρά της νίκης στο παιχνίδι με τον Ορφέα.

    Για τον Μελισσόπουλο που είναι τραυματίας ανέφερε πως θα λείψει περίπου έναν μήνα και μάλλον θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Στο κομμάτι το αγωνιστικό ανέφερε ότι ο Κασαπάκης Χρήστος έχει ένα θέμα με τον δικέφαλο αλλά θα αγωνιστεί με τον Ορφέα ενώ για τον Ζλατσκόφσκι σημείωσε ότι ο παίκτης είναι ντεφορμέ και χρειάζεται χρόνο. Για το τι κάνουν οι άλλες ομάδες σχολίασε ότι δεν τον ενδιαφέρει η τακτική τους παρά μόνον να παίρνει η ομάδα τους 3 βαθμούς της νίκης σε κάθε παιχνίδι.

    Για το παιχνίδι με τον Λαγκαδά ανέφερε πως είχαν ελλείψεις επιθετικά ενώ για τον Παβίσεβιτς σχολίασε πως έδωσε περισσότερη αγωνιστική ενέργεια από ότι στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. 

    Comments are closed.