Bookmarks

    Αρκετά κέφια είχαν το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. και με καλή οργάνωση σε όλες τις γραμμές ξεπέρασαν με επιτυχία το εμπόδιο του Νέστου Χρυσούπολης με (0-2) στο τρίτο κατά σειρά φιλικό που έδωσαν αυτήν την φορά στο γήπεδο του Ερατεινού.

    Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο έδωσε τη δυνατότητα τόσο στον προπονητή του Α.Ο.Κ. Γιάννη Ταουσιάνη όσο και στον αντίστοιχο του Νέστου Δημήτρη Μαγκαφίνη να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους, στην υπό εξέλιξη προετοιμασία που πραγματοποιούν οι δύο ομάδες. Από την πλευρά του μάλιστα ο προπονητής των “Αργοναυτών” έμεινε περισσότερο ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν. Ο Α.Ο.Κ. είχε περισσότερες επιλογές σε όλες τις γραμμές από την ομάδα του Νέστου, πολύ καλύτερη κυκλοφορία των κινήσεων με τους παίκτες του να δείχνουν μεγαλύτερη αγωνιστική διάθεση από τους αντίστοιχους του Δημήτρη Μαγκαφίνη και να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Έτσι η ζυγαριά δικαιολογημένα έγειρε προς την πλευρά των “Αργοναυτών” οι οποίοι έφτασαν στο νικηφόρο και μάλιστα δικαιότατο (0-2) με δύο τέρματα που πέτυχαν, στο α’ ημίχρονο ο Πτηνόπουλος και στην επανάληψη ο Μπλιός.

    Να σημειώσουμε ότι στο φιλικό με τον Νέστο ο Γιάννης Ταουσιάννης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές, δοκιμάζοντας και πάλι κάποια σχήματα με την τοποθέτηση συγκεκριμένων παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Κυριακίδης και Μελισσόπουλος αφού έκαναν ατομική προπόνηση. Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Παπαδόπουλοςδεν πήρε χρόνο συμμετοχής όπως έγινε και στο φιλικό με τον Πανθρακικό λόγω ενοχλήσεων ενώ ο νεοαποκτηθείς σέντερ φορ Παβίσεβιτς βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και επιστρέφει στην Καβάλα για να ξεκινήσει τις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη (16/8).

    Ο Α.Ο.Κ. ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Αθανασίου, Σταματόπουλο, Μπάτζιο, Γιαλούση, Φραγγούλη, Δέντσα, Λαδάκη, Παππά, Μπρατσιάνι, Πτηνόπουλο, Ζλατκόφσκι.

    Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ.

    Comments are closed.