Bookmarks

    Στο δεύτερο φιλικό που έδωσε σήμερα Κυριακή (7/8) το απόγευμα ο Α.Ο.Κ., στον Βώλακα Δράμας με τον Πανθρακικό άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ (0-0). Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τους “Αργοναύτες”.

    Το α’ ημίχρονο έληξε ισόπαλο με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο της, να απειλεί δύο φορές της εστία του Πανθρακιού και να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου. Στην επανάληψη ο Γιάννης Ταουσιάνης έκανε πολλές αλλαγές, οι παίκτες που έπαιξαν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε όλες τις γραμμές και παρά τις ευκαιρίες που έχασαν δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Πανθρακικού.

    Α.Ο.Κ.: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Ζλατκόφσκι, Δέντσας, Λαδάκης, Μελισσόπουλος, Παππάς, Μπρατσιάνι.

    Αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο και οι: Συριτούδης, Μπαντάνης, Πτηνόπουλος, Μπλιός, Κασαπάκης, Δελής, Τουμανίδης, Θωμαϊδης, Λίτσκας, Φραγγούλης, ενώ ο Γρ. Παπαδόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

    Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο τεχνικός της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης που δοκίμασε κάποια σχήματα και συγκεκριμένους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις έμεινε ικανοποιημένος γενικότερα από το καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του, ενώ έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του Α.Ο.Κ..

    Και άλλα φιλικά ακολουθούν

    0ι “Αργοναύτες” θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό με τον Πανθρακικό στις 27 Αυγούστου στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” ενώ θα προηγηθεί το φιλικό παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης στις 13 Αυγούστου στο γήπεδο του Ερατεινού. Στις 20 του ίδιου μήνα ο Α.Ο.Κ. με δύο διαφορετικές ομάδες θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ξάνθης και τον Βύρωνα Καβάλας σε γήπεδα τα οποία δεν έχουν οριστεί ακόμη. Τέλος να αναφέρουμε ότι στον Αιολικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Παληγεώργος που έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.