Bookmarks

    Σε ένα ακόμη φιλικό που έδωσε ο Α.Ο.Κ., αυτήν την φορά με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (20/8) έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ικανοποίησε την τεχνική του ηγεσία.

     

    Ο άνετος τρόπος με τον οποίο ξεπέρασε το εμπόδιο της ομάδας της Ξάνθης και τα 3 τέρματα που σημείωσαν οι παίκτες του στην επανάληψη της φιλικής αναμέτρησης με τον Ορφέα αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλεία η οποία γίνεται στην υπό εξέλιξη προετοιμασία των “Αργοναυτών”. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι η κούραση ήταν εμφανής στους παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στις καθημερινές προπονήσεις. Παρόλα αυτά οι “Αργοναύτες” αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητα που έδειξαν απέναντι στην ομάδας της Ξάνθης και σχετικά εύκολα έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι οι παίκτες της Καβάλας συνέχισαν σήμερα Δευτέρα (22/8) το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους με την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση και με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κυρίως στην βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

    Ακολουθεί το φιλικό με τον Πανθρακικό

    Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τους “Αργοναύτες” έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο (27/8) με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Πρόκειται για τον επαναληπτικό του φιλικού που έδωσαν οι δύο ομάδες στον Βόλακα Δράμας και οι οποίες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ (0-0). Το σίγουρο πάντως είναι ότι το φιλικό κόντρα στον Πανθρακικό το οποίο θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος θα δώσει τη δυνατότητα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, στον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ταουσιάνη να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του.

    Comments are closed.