Bookmarks

    Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα αναμένεται να βγάλει ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης από το προγραμματισμένο φιλικό με τον Πανθρακικό το Σάββατο (27/8) που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

    Πρόκειται για τον επαναληπτικό φιλικό που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βόλακα Δράμας εκεί που η ομάδα της Κομοτηνής πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Με τον Α.Ο.Κ. και τον Πανθρακικό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ (0-0). Βέβαια το σημερινό φιλικό θα είναι πολύ διαφορετικό με εκείνο που προηγήθηκε και αυτό γιατί τόσο για τον Α.Ο.Κ. όσο και για τον Πανθρακικό η προετοιμασία τους έχει προχωρήσει σημαντικά και βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Να σημειώσουμε ότι το φιλικό με τον Πανθρακικό δεν θα είναι το τελευταίο πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στις 11 Σεπτεμβρίου, αν βέβαια ξεκινήσει κανονικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη θα δώσει φιλικό με ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορία;. Το συγκεκριμένο φιλικό θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη τυ νέου πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στο “Βερούλειο” στάδιο. Μία έδρα την οποία θα χρησιμοποιήσει ο Α.Ο.Κ. στην πρεμιέρα με την Δόξα Προσκυνητών, αφού το χλοοτάπητας του “Ανθή Καραγιάννη” δεν θα είναι έτοιμος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

    Χρόνο συμμετοχής σε όλους

    Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό με τον Πανθρακικό να τονίσουμε ότι ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του πλην του Γρηγόρη Παπαδόπουλου ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων ενοχλήσεων που συνεχίζει να αισθάνεται. Οι Κυριακίδης, Σταματόπουλος και Κασαπάκης αποθεραπεύτηκαν πλήρως και ο Γιάννης Ταουσιάνης θα τους χρησιμοποιήσει κόντρα στον Πανθρακικό.

    Ο Α.Ο.Κ. στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (25/8)  πραγματοποιήθηκε στο Ρίο της Αχαΐας η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι στο Ρίο της Αχαΐας και στην διαδικασία της κλήρωσης βρέθηκε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. όπως και το μέλος της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Καβάλας Αντώνης Αντωνίου με την ιδιότητα του εκπροσώπου του Α.Ο.Κ. και του Νέστο Χρυσούπολης, ομάδες που θα λάβουν μέρος στον 1ο όμιλο.

    Comments are closed.