Bookmarks

    Παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων και με σκόρερ τους Πτηνόπουλο, Μπρατσιάνη, Ντέντε το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) ο Α.Ο.Κ. νίκησε με (3-0) στο βοηθητικό του Περιγιαλίου το αξιόμαχο συγκρότημα του Ορφέα Ξάνθης.

    Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη που είχε φρεσκάδα στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε, διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του φιλικού. Οι παίκτες του ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάστηκαν πιο απειλητικοί, είχαν σωστή κυκλοφορία της μπάλας σε όλες τις γραμμές και με τρία γκολ στην επανάληψη δίκαια έφτασαν σε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα, στα φιλικά που δίνει στη διάρκεια της προετοιμασίας που πραγματοποιεί.

    Στο πρώτο 45λεπτο ο Α.Ο.Κ. είχε δοκάρι με τον Μελισσόπουλο ενώ στην επανάληψη ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Στο 64′ μετά από θαυμάσια ατομική προσπάθεια ο Λίτσκας έπιασε σουτ το οποίο αποκρόστηκε από τον αντίπαλο tερματοφύλακα και στην εξέλιξη της φάσης ο Πτηνόπουλος δεν αστόχησε. γράφοντας το (1-0). Το δεύτερο γκολ των “Αργοναυτών” ήρθε στο 74ο λεπτό όταν μετά από ασθενή απόκρουση σε σουτ του Τουμανίδη, ο Μπρατσιάνη από κοντά πήρε το ριμπαουντ και διαμόρφωσε το (2-0). Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη είχε δοκάρι και στο δεύτερο ημίχρονο, αυτήν την φορά με την κεφαλιά του Πτηνόπουλου. Τέλος στο 87′ ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Ντέντε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

    Ικανοποίηση Γιάννη Ταουσιάνη

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης έμεινε ικανοποιημένος από το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του κυρίως στο β’ ημίχρονο του φιλικού με τον Ορφέα Ξάνθης. Είδε αυτά που ήθελα να δεί και έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του σε ατομικό επίπεδο, στο χρονικό σημείο το οποίο βρίσκεται σήμερα η προετοιμασία των “Αργοναυτών”. Παράλληλα ο Γιάννης Ταουσιάνης είδε και κάποιες αδυναμίες τις οποίες μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και μέχρι που να ολοκληρωθεί η προετοιμασία θα διορθώσει ώστε ο Α.Ο.Κ. στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να παρουσιαστεί πανέτοιμος από κάθε πλευρά σε αγωνιστικό επίπεδο.

    Comments are closed.