Bookmarks

    Τα πρώτα του συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του 2 περίπου εβδομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει το απόγευμα του Σαββάτου (30/7) ο προπονητής των “Αργοναυτών” Γιάννης Ταουσιάνης στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. στο “Βερούλειο” στάδιο με την ΑΕΚ Καβάλας.

    Το φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 και μισή και αποτελεί το πρώτο τεστ για τους “Αργοναύτες” από την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία παρά το γεγονός ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Πάντως ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης αναμένεται στο αυριανό φιλικό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. ώστε να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

    Σε αναζήτηση επιθετικού

    Και ενώ η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. βρίσκεται σε εξέλιξη και κυλάει ομαλότατα και χωρίς προβλήματα, η τεχνική ηγεσία του σε συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή έχουν το μυαλό τους και “πονοκεφαλιάζουν”” γύρω από το θέμα της απόκτησης έμπειρου επιθετικού ποδοσφαιριστή. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι προσεγγίσεις τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται να υπάρξουν τα ποθητά αποτελέσματα. Μάλιστα να τονίσουμε ότι οι προσεγγίσεις που έγιναν μέχρι σήμερα και οι οποίος βρίσκονται σε αρκετά καλό δρόμο, έχουν να κάνουν με τρεις ποδοσφαιριστές έμπειρους με θητεία στην Super League και στην Football League από τους οποίους τελικά θα γίνει η οριστική επιλογή για την απόκτηση της ιδανικότερης περίπτωσης σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει βάλει ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης και βέβαια τα οικονομικά δεδομένα. Από την πλευρά τους μάλιστα τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών του Α.Ο.Κ. αισιοδοξούν ότι το όλο θέμα θα κλείσει πολύ γρήγορα ώστε στη συνέχεια να τρέξουν και κάποια άλλα θέματα. Ένα από αυτά μάλιστα έχει να κάνει με την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου τα οποία θα τεθούν σε διάθεση τις επόμενες ημέρες.

    Comments are closed.