Bookmarks

    O πορτογάλος Hugo Miguel Alves Machado όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις θα συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Ο.Κ.. Η οικονομική πρόταση η οποία έγινε στον ποδοσφαιριστή από τη Διοικούσα Επιτροπή δια στόματος του Τεχνικού Διευθυντή Βλάση Καζάκη ικανοποίησε τον Πορτογάλο και όπως όλα δείχνουν επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Καβάλα και ο Α.Ο.Κ..

     

    Ο Hugo Miguel Alves Machado αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και θεωρείται σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ.

    Προηγούμενες ομάδες του στην Ελλάδα είναι η Καλιθέα με 27 συμμετοχές και 4 γκόλ  και τα Χανιά με 28 συμμετοχές και τρία γκόλ. Είναι γεννημένος 4/7/1982 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Sporting U19, Sp. Lissabon B, Sport. Lissabon, Estrela Amadora, Barreirense, Απόλλων Λεμεσσού, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άλκη Λάρνακας, Standard Sumqayit, Naval, Zob Ahan, Sanat Naft FC, Churchill Broth, Καλλιθέα.

    Ανανέωσαν στον Α.Ο.Κ. οι Χρ, Μπάτζιος και Τ. Δέντσας

    Όπως όλα δείχνουν δύο ακόμη παίκτες από το βασικό “κορμό” του Α.Ο.Κ. θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους “Αργοναύτες” με την συμφωνία στην οποία προχώρησαν. Η αναφορά μας γίνεται στους Χρήστο Μπάτζιο και Τάσο Δέντσα οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόταση η οποία τους έγινε από τη Διοικο΄΄υσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. και η συμφωνία των δύο πλευρών προχώρησε, ενώ τα τυπικά απομένουν για την συμφωνία του τερματοφύλακα Νάσου Αθανασίου. Αντίθετα παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελεί ο Δημήτρης Γιαλαμής και δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο Σάββας Κυριακίδης ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές Φώτη Δουμάνη και Γιώργο Παληγεώργο. Να θυμίσουμε ότι προηγήθηκαν οι ανανεώσεις των, Χάρη Παππά, Γιώργου Λίτσκα, Παύλου Σταματόπουλου, Αλέξανδρου Μπρατσιάνι και Μιχάλη Μπαντάνη.

    Comments are closed.