Bookmarks

    Μετά τον Γιάννη Ντόση ο οποίος πέρασε από τον Α.Ο.Κ., ένας ακόμη ποδοσφαιριστής και πιο συγκεκριμένα ο Κύδωνας Καρλόπουλος που και αυτός φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα των “Αργοναυτών” όπως όλα δείχνουν βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Καβάλας.

    Τα ονόματα των συγκεκριμένων παικτών που δεν διέρρευσαν από πλευράς των ανθρώπων του Α.Ο.Κ. αλλ’α ενδεχομένως από τα πρόσωπα που τους εκπροσωπούν (manager) βρίσκονται όπως όλα δείχνουν στη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που κρατάει στα χέρια του ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι όλο κυλάει ο χρόνος τόσο από πλευράς των ιθυνόντων της ομάδας του Α.Ο.Κ. για γίνονται όλο και περισσότερες οι προσεγγίσεις σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης είναι πάρα πολύ κοντά για να αποσπάσει το “οκ” από έμπειρο παίκτη που αγωνίζονταν στην Super League για να συνεχίσει την καριέρα του στους “Αργοναύτες” και πιθανότατα να έχουμε τις επόμενες ημέρες και επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς της Διοικούσας Επιτροπής. Μέσα στην εβδομάδα πάντως που διανύουμε οι παίκτες που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και δέχθηκαν πρόταση για να παραμείνουν και τη νέα περίοδο αναμένεται να απαντήσουν και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αρνητική απάντηση.

    Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. πάντως εντείνουν τις τελευταίες ημέρες τις προσπάθειες τους σε συνεργασία με τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας για διάφορα θέματα τα οποία σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και με θέματα οργάνωσης. Μάλιστα για την Πέμπτη (9/6) στις 8 το βράδυ έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα επικαιρότητας. Μεταξύ αυτών των θεμάτων είναι και η στελέχωση του εμπορικού τμήματος για το οποίο μάλιστα δίνεται μεγάλη βαρύτητα. Από κει και πέρα πολλά ζητήματα δρομολογήθηκαν ενώ επικρατεί ικανοποίηση σε ότι έχει να κάνει με τον μεγάλο αριθμό των συμπολιτών μας, επωνύμων και ανωνύμων οι οποίοι δείχνουν όλο και περισσότεροι καθημερινά την στήριξη τους στην Διοικούσα Επιτροπή με την συνδρομή μέλους κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια που θα συνεχίσει να καταβάλλεται.

    Comments are closed.