Bookmarks

    Οι μέχρι τώρα ανανεώσεις βασικών παικτών από το περυσινό ρόστερ του Α.Ο.Κ. κάνει να μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να αισθάνονται ικανοποιημένα αφού προς την κατεύθυνση αυτή τα βήμα που έχουν γίνει χαρακτηρίζονται ως άκρως θετικά.

    Πιο συγκεκριμένα να σημειώσουμε ότι από τους βασικότερους στόχους της Διοικούσας Επιτροπής των “Αργοναυτών”μετά την εισήγηση του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη ήταν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές από τον περσινό βασικό “κορμό”. Έτσι μετά τις προτάσεις που δέχθηκαν, ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Χάρης Παππάς, Γιώργος Λίτσκας, Παύλος Σταματόπουλος, Αλέξανδρος Μπρατσιάνι , Μιχάλης Μπαντάνης, Τάσος Δέντσας και Χρήστος Μπάτζιος. Στο σύνολο τους οι παίκτες αυτοί είναι επτά 97” και το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλες τόσες ανανεώσεις. Τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση του τερματοφύλακα Νασου Αθανασίου ο οποίος πέρυσι είχε εξαιρετική παρουσία κάτω από τα δοκάρια του Α.Ο.Κ. στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η υπόθεση της ανανέωσης του Φώτη Δουμάνη παραμένει στάσιμη και η υποχρέωση του να παρουσιαστεί στον στρατό μετά την αναβολή που πήρε κάνει τους ανθρώπους τους Α.Ο.Κ. να είναι κατά κάποιο τρόπο προβληματισμένοι. Ο μέσος Γιώργος Παληγεώργος δέχθηκε την οικονομική τους πρόταση και αναμένεται πολύ σύντομα να απαντήσει ενώ παρελθόν αποτελούν από το έμψυχο δυναμικό, οι Δημήτρης Γιαλαμής και Σάββας Κυριακίδης. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί ποιοι άλλοι παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν την ώρα η υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι των μεταγραφών και τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού των “Αργοναυτών”. Μάλιστα οι “Αργοναύτες” πλην της περίπτωσης του έμπειρου Πορτογάλου Hugo Miguel Alves Machado ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και θεωρείται σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση Έλληνα έμπειρου επιθετικού με θητεία στις Εθνικές κατηγορίες, όπως πολύ κοντά είναι και στην απόκτηση ενός έμπειρου πλάγιου αμυντικού.

    Οριστικοποιήθηκε το τεχνικό επιτελείο

    Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι σε σχέση με πέρυσι δεν θα υπάρχει καμιά απολύτως αλλαγή σε ότι έχει να κάνει με το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο.Κ.. Και αυτό γιατί, ο Γιάννης Ταουσιάνης θα συνεχίσει στο πόστο του προπονητή, με Τεχνικό Διευθυντή τον Βλάση Καζάκη, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης τον Γιώργο Γουνελά και προπονητή τερματοφυλάκων τον Βαγγέλη Καρασάββα.

    Comments are closed.