Bookmarks

    Mε την ολοκλήρωση του α’ ομίλου Αττικής συμπληρώθηκε το παζλ με τις 15 ομάδες που προκρίθηκαν στη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο της Β’ Εθνικής, καθώς κι αυτό με τις 10 που θα παίξουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. H ομάδα πόλο του Ν.Ο.Καβάλας είναι ανάμεσα σε αυτές που θα παλέψουν για την επιβίωσή τους.

    Οι αγώνες των Play Out θα γίνουν το τριήμερο 1-3 Ιουλίου. Οι 10 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους από τους οποίους οι 2 τελευταίες της βαθμολογίας (σύνολο 4) θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Στα Play Out θα παίξουν ο ΑΟ Βετεράνοι, ο Τρίτων Αμαρουσίου, η Ολυμπιάδα Πετρούπολης, ο Άρης Νίκαιας, ο ΝΟ Ναυπλίου, ο ΑΟ Καστέλας, ο ΝΟ Καβάλας, ο Πανσερραϊκός, ο Νηρέας Λαμίας και η ΝΕ Λαμίας

    Το πρώτο τριήμερο του Ιουλίου θα γίνει και η β’ φάση (3 όμιλοι των 5 ομάδων). Οι ομάδες που θα παίξουν είναι οι Νηρέας Χαλανδρίου, Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ΝΟ Αγίου Νικολάου, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων, Μίλων, Τρίαινα Βούλας, ΑΕ Χαϊδαρίου, Νηρέας Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας, ΧΑΝΘ, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΠΕΚΕ Βροντάδου, ΟΥΚ Βόλου, Νίκη Βόλου και ΟΕΑΝΑ Βόλου. Οι 2 πρώτες από κάθε όμιλο θα περάσουν στην τελική φάση (22-24 Ιουλίου) από την οποία οι πρώτες 4 θα ανέβουν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

    Comments are closed.