Bookmarks

    Καμία απολύτως εξέλιξη δεν προέκυψε μέσα στο Σαββατοκύριακο (21-22/5) που διανύσαμε σχετικά με το ενδιαφέρον που μετέφερε ο γνωστός αθλητικογράφος της ΕΡΑ Σπορ Λευτέρης Σαρελάκος, υπάρχει από τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή να εμπλακεί με τα διοικητικά του Α.Ο.Κ..

     

    Ο Λευτέρης Σαρελάκος εκφραστής του λαϊκού τραγουδιστή στην Καβάλα, στις 2 τηλεφωνικές συνεντεύξεις που έδωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί ότι ο Λευτέρης Πανταζής είναι πανέτοιμος από κάθε πλευρά να καταθέσει πρόταση στη Διοικούσα Επιτροπή και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας Καβάλας. Μέσα από την οποίο θα εκφράζεται η επιθυμία αλλά και το ενδιαφέρον από πλευράς του τραγουδιστή για να εμπλακεί με τον Α.Ο.Κ. χωρίς να μας λέει πόσα χρήματα θέλει να βάλει ο Πανταζής και τι σκέφτεται επί της ουσίας να κάνει. Βέβαια αν κατατεθεί μία πρόταση συγκεκριμένη και σαφέστατη από κάθε πλευρά, αυτό θα πρέπει να γίνει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου, αφού είναι γνωστή η ανακοίνωση που από κοινού εξέδωσαν Ερασιτέχνης και Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, μέσα από την οποία σημειώνεται ότι: “Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας και με αφορμή συνεντεύξεις, δημοσιεύματα και την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα περί ενδιαφέροντος συγκεκριμένων προσώπων να εμπλακούν με τα διοικητικά του Α.Ο.Κ., τόσο η διοικούσα επιτροπή όσο και το Δ.Σ. ορίζουν ως καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αυτοπροσώπως και εγγράφως συγκεκριμένων προτάσεων την 25η Μαΐου του 2016 στις οκτώ το βράδυ”.

    Τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν

    δεν θα πρέπει να επαναληφθούν

    Η ανακοίνωση αυτή βεβαίως και έχει αποδέκτη τον γνωστό σε όλους μας ΛΕ.ΠΑ. αλλά και οποιονδήποτε άλλο πρόσωπο το οποίο είτε μέσω συνεντεύξεων είτε μέσω φημολογίας που “καλλιέργησε”, είτε μέσω διαρροής πληροφοριών προχώρησε, ώστε αν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον αυτό να γίνει πράξη τα επόμενα 24ωρα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα, αφού η ομάδα θα πρέπει να τρέξει, χωρίς καθυστερήσεις για να στηθεί ο Α.Ο.Κ. για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Βέβαια αν προκύψει κάποιο ενδιαφέρον μέχρι την ημέρα και την ώρα που η Διοικούσα Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Κ. γνωστοποίησε, αυτό θα πρέπει να είναι συγκεκριμένο με πρόταση οικονομική φύσεως η οποία εγγράφως θα πρέπει να κατατεθεί, με εγγυήσεις και κυρίως με οικονομικά στοιχεία τα οποία θα ταυτίζονται με τις προθέσεις του ενδιαφερόμενου ο οποίος θέλει να εμπλακεί και επί της ουσίας να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει το καλοκαίρι που έρχεται να διαπιστωθούν φαινόμενα προηγούμενων καλοκαιριών, με τους ιθύνοντες να περιμένουν μάταια τον ή τους υποτιθέμενους επενδυτές να καταθέτουν τις προτάσεις τους τις οποίες ποτέ δεν είδαμε μέχρι σήμερα. Άλλωστε είναι γνωστά τα όσα παρατηρήθηκαν τα προηγούμενα καλοκαίρια με τα “παιχνιδάκια” κάποιων να προβάλουν τα ονόματα τους και κατ’ επέκταση τις επιχειρήσεις τους, ρίχνοντας μία ρουκέτα ότι δηλαδή θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα. Είναι ακόμη περισσότερο γνωστό το ότι με βάση την ανοχή που παρατηρήθηκε τα προηγούμενα καλοκαίρια για να περιμένουν στους “Αργοναύτες” το “τσουβάλι” με τα ευρώ που υπόσχονταν κάποιοι να φέρουν για να κάνουν μεγάλο και τρανό τον Α.Ο.Κ. κόλλησαν στα Τέμπη και ποτέ δεν τα είδαμε. Τα λάθη λοιπόν που έγιναν στο παρελθόν, φέτος το καλοκαίρι δεν θα πρέπει να επαναληφθούν.

    Εδώ και τώρα αν υπάρχουν προτάσεις

    Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν πραγματικά με τον Α.Ο.Κ. θα πρέπει να διαθέτουν υγεία πάνω από όλα, βάζοντας ζεστό χρήμα, όχι πέντε και δέκα χιλιάδες ευρώ και μάλιστα εδώ και τώρα. Γιατί είναι γνωστό ότι αν τα λόγια κόστιζαν τότε κανέναν δεν θα έβγαινε στα μικρόφωνα ή στα καφενεία να μιλήσει και να κάνει δηλώσεις γιατί εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να το κάνει. Ο Α.Ο.Κ. στο χρονικό διάστημα που διανύουμε χρειάζεται πρόσωπα τα οποία εκπέμπουν σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια, χρειάζεται πρόσωπα που δοκιμάστηκαν και απέδειξαν έμπρακτα ότι αγαπούν την ομάδα, χρειάζεται πρόσωπα, χρειάζεται πρόσωπα τα οποία θα εμπνεύσουν τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας και έβαλαν τα χρήματα τους όταν έπρεπε ώστε ο Α.Ο.Κ. να είναι σήμερα στο προσκήνιο και όχι στην αφάνεια. Αυτά τα πρόσωπα χρειάζεται σήμερα η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά. Και όχι λαοπλάνους και λαϊκιστές να λένε αριστερά και δεξιά λόγια που “χορτάσαμε” να ακούμε εδώ και πολλά χρόνια από ανθρώπους οι οποίοι διαρκώς πουλάνε “φύκια για μεταξωτές κορδέλες” και οι οποίοι συνεχίζουν να παίζουν “παιχνιδάκια” πίσω από τις πλάτες του Α.Ο.Κ., των χιλιάδων φιλάθλων του, της 50χρονης και πλέον ιστορίας του.

    Comments are closed.