Bookmarks

    Η πόλη της Κοζάνης φιλοξένησε τον τελικό των Αναπτυξιακών τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ο ΑΣΕ Καβάλας συμμετείχε με 4 αθλητές και αθλήτριες σε 4 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

     

    Υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες και ο Γιώργος Πασχαλέρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία παίδων. Επίσης, ο Εμμανουήλ Αλαρούπι ήταν 8ος στους εφήβους, η Χριστίνα Ταουσάνη ήταν 12η στις νεανίδες και η Καλλιόπη Τζουνοπούλοη ήταν 14η στις κορασίδες. Προπονητής των νεαρών αθλητών του ΑΣΕΑΚ είναι ο Γιάννης Σταύρου.

    Ο τελικός διεξήχθη για δεύτερη χρονιά και πάλι στη Βόρεια Ελλάδα (πέρσι στη Θεσσαλονίκη). Τον διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας με τη συνεργασία του δήμου και του τοπικού Σ.Ε.Α. Κοζάνης. Έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των Τ.Ε.Ι. Κοζάνης και περιλάμβανε τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Συγκέντρωσε 89 αγόρια και κορίτσια, τους καλύτερους αθλητές με βάση την ειδική βαθμολογία των όπεν.

    Στους εφήβους, τις νεάνιδες, τους παίδες και τις κορασίδες συμπληρώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός των 16 αθλητών/τριών, στους παμπαίδες ήταν 15 και στις παγκορασίδες 10. Είχαν εκπρόσωπο σωματεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Έδεσσας, της Καβάλας, των Χανίων, της Πάτρας, της Αλεξανδρούπολης, της Φλώρινας και των Ιωαννίνων.

    Comments are closed.