Bookmarks

    Με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετώπισαν τα προηγούμενα παιχνίδια, με την ίδια σοβαρότητα αντιμέτωπίζουν στον Α.Ο.Κ. το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στο Κοκκινόχωμα με το Βυζάντιο της ερχόμενη Κυριακή (24/4) για την 32η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου κίνητρο για τους ‘Αργοναύτες” είναι το γόητρο και βέβαια η κατάκτηση των τριών (3) βαθμών της νίκης που θα σταθεροποιήσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μία θέση η οποία βεβαίως και δεν θεωρείται η καλύτερη για τον Α.Ο.Κ. με βάση τους αρχικούς του στόχους, ωστόσο θα “γιατρέψει κάποιες πληγές”. Από την πλευρά του πάντως ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης είχε ξεκαθαρίσει στις δηλώσεις που έκανε και μετά τον αγώνα με τον Καμπανιακό, ότι στα τρία (3) παιχνίδια που απομένουν, με Βυζάντιο εκτός, Θύελλα Φιλώτα εντός και Δόξα Δράμας εκτός στην τελευταία αγωνιστική, θέλει ισάριθμες νίκες για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία των “Αργοναυτών” για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στο Κοκκινόχωμα βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Γιάννη Ταουσιάνη να σχεδιάζει τα πλάνου του για την 11άδα η οποία θα ξεκινήσει κόντρα στο Βυζάντιο. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι λίγο πολύ τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της Καβάλας είναι γνωστά και αυτά ακούνε στα ονόματα των Λευτέρη Ασημάκη και Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Δύο παίκτες οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Καμπανιακό λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Τις τελευταίες ημέρες και οι δύο συνέχισαν την αποθεραπεία τους και σύντομα αναμένεται να μπούνε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Από κει και πέρα δεν υπάρχουν επιπρόσθετα προβλήματα και ταυτόχρονα επιπλέον “πονοκέφαλοι” για τον Γιάννη Ταουσιάνη και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας.

    Comments are closed.