Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (19/11) η παρουσίαση του νέου προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Στιβ Γιατζόγλου, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάννη Τζήμα στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΚΑΕ.

    Να τονίσουμε ότι ο Στιβ Γιατζόγλου στις πρώτες δηλώσεις του, ως προπονητής της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας, φάνηκε αποφασισμένος να πετύχει μια δύσκολη αποστολή, που ανέλαβε και να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση και εικόνα. Αρχικά στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου τον λόγο πήρε ο Τιμ Μάνατζερ της Ένωσης Νίκος Πενταζίδης που καλωσόρισε τον προπονητή Στιβ Γιατζόγλου στην ομάδα και στην πόλη της Καβάλας, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι θα οδηγήσει την Ένωση, στο δρόμο των επιτυχιών και στο στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού μπάσκετ.

    Στιβ Γιατζόγλου: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Στιβ Γιατζόγλου ο οποίος δήλωσε τα εξής:

    «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Έχω βρεθεί στην ίδια κατάσταση και με άλλες ομάδες στο παρελθόν. Αυτή είναι 11η ομάδα στην Ελλάδα, που έχω αναλάβει για κάποιο συγκεκριμένο έργο. Είναι περισσότερο αποστολή για να σωθεί η ομάδα, που είναι σοβαρή και έχει βάσεις. Μπορεί να μην είναι μεγάλη ομάδα, αλλά έχει σοβαρή διοίκηση και σοβαρούς ανθρώπους δίπλα της. Τα θεμέλια για να σωθεί, αγωνιστικά, λύνονται. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, για να ξεπεράσουμε τις τρεις άσχημες ήττες που έχει κάνει η ομάδα ώστε να τις αναπληρώσουμε. Πιστεύω ότι σιγά, σιγά η ομάδα θα παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα από εκείνη την οποία έχει παρουσιάσει, μέχρι τώρα».

    Comments are closed.