Bookmarks

    Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου διοργανώνει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου χειμερινή συνάντηση ΜΙΝΙ Α-ΜΙΝΙ Κ, ΠΠΒ ΠΚΒ & ΠΠΑ-ΠΚΑ με την συνεργασία του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων Ν-Μενεμένης και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

    Στη συνάντηση θα συμμετέχει και ο ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας και επίσης είναι προσκεκλημένοι οι ΓΣ ΛΑΓΚΑΔΑ –ΓΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-Μ.ΠΡΩΤ/ΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ- ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – Γ.Σ. ΒΕΡΓΙΝΑ- ΓΣ ΕΥΟΣΜΟΥ- ΑΦ ΘΕΡΜΗΣ-ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ -ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ- ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ- ΑΟ ΑΡΙΩΝΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ -ΠΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΓΕ ΝΑΟΥΣΑΣ και ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

    Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό προπονητήριο του Δημοτικού σταδίου Αμπελοκήπων, με την συμμετοχή περισσοτέρων των τετρακοσίων αθλητών –τριών και έχει εξελιχτεί σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους τους συμμετέχοντες.

    Επίσης να σημειώσουμε το γεγονός ότι, κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά όπου θα κληρώνονται σε όλη την διάρκεια των αγώνων πολλά δώρα. Το κόστος κάθε λαχνού θα είναι μόνο ένα ευρώ και έχει σκοπό να καλύψει μέρος του κόστους των αγώνων.

    Τα αγωνίσματα

    ΜΙΝΙ Α-Κ (2004-2005-2006): 50μ- 50μ ΕΜΠ – ΜΗΚΟΣ – ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ- 600μ.

    ΠΠΒ-ΠΚΒ (2002-2003): 60μ- 60μ. ΕΜΠ – ΜΗΚΟΣ- ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ- 600μ.

    ΠΠΑ-ΠΚΑ (2000-2001): 60μ.-60μ.ΕΜΠ- ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ- 600μ.

    Στην διάρκεια του προγράμματος θα γίνει επίδειξη από δέκα τέσσερις ομάδες των δέκα μικρών αθλητών-τριών γεννημένων το 2007-2008-2009-2010.

    Τα παιδαγωγικά παιχνίδια που θα συναγωνιστούν οι μικροί αθλητές θα είναι έξι και φυσικά δεν θα λείπει η μασκότ, ο κλόουν ANTONI, που πέρυσι σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό.

    Comments are closed.