Bookmarks

    Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα και την ανάληψη της τεχνικής καθοδήγησης της Καβάλας, για το υπόλοιπο της σεζόν, από τον 66χρονο, Στηβ Γιατζόγλου, ανακοίνωσαν και επίσημα οι ιθύνοντες της ΚΑΕ.

    Πιο συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην ανακοίνωση του σημειώνει ότι ο Γιάννης Τζήμας θα έρχεται στην Καβάλα ως φίλος ενώ την ίδια ώρα ανακοίνωσε και την πρόσληψη του προπονητή Στηβ Γιατζόγλου.

    Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

    «Η οικογένεια της Καβάλα B.C. θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή, κ. Γιάννη Τζήμα για την τριετή άψογη συνεργασία που είχε μαζί του και την κατάκτηση της ανόδου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην πετυχημένη καριέρα του και να το διαβεβαιώσει ότι στην Καλαμίτσα θα έρχεται πάντα ως φίλος. Νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Στήβ Γιατζόγλου που την Τετάρτη θα προπονήσει την ομάδα».

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο προπονητής Στηβ Γιατζόγλου αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ενωσης το ερχόμενο Σάββατο (21/11), στο παιχνίδι της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, για την 7η αγωνιστική της Α1, με τον Αρη.

    Comments are closed.