Bookmarks

    Φιλική νίκη με σκορ (71-66) σημείωσε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σε βάρος της Rustavi από τη Γεωργία, το απόγευμα το προηγούμενου Σαββάτου (3/10)

    Ήταν ένα αρκετά δυνατό τεστ για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basketleague και το εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Αγία Μαρίνα». H Rustavi ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και βρέθηκε να είναι μπροστά στο σκορ με 19-18 με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι ο προπονητής της Ένωσης, Γιάννης Τζήμας που θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του, όπως για παράδειγμα τον Γιάννη Δεμερτζή, είδε την ομάδα του να βελτιώνεται στο δεύτερο δεκάλεπτο να παίζει πολύ καλή άμυνα και να κλείνει το ημίχρονο με +11 (44-33). Στο τρίτο δεκάλεπτο η Rustavi έτρεξε ένα σερί υπέρ με 0-7 (51-50) στο 1.58’’ πριν από το τέλος , όμως η ομάδας της Καβάλςα επανήλθε και με 54-50 έκλεισε το δεκάλεπτο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και με +10 (64-54) στο 6’.10’’ για να φτάσουν τελικά στη νίκη με (71-66). Το σίγουρο πάντως είναι ότι η τεχνική ηγεσία της Ένωσης μία περίπου εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα και το εντός έδρας δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Λαυρίου, είδε τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και μέχrι τότε, στις καθημερινές προπονήσεις θα επιχειρήσει να διορθώσει κάποιες αδυναμίες που διαπίστωσε.

     

    Τους πόντους για την ομάδα της Καβάλας πέτυχαν οι: Γκόρντον 8(2), Ταπούτος 9(3), Κοστόφ 11(1), Βελισσαρίου 2, Κέμπ 13, Φαν Ντε Μάρς 13, Λίβας, Τζόουνς 4, Μέντλιν 2, Καλαϊντζίδης 5(1).

    Comments are closed.