Bookmarks

    Στην Ηράκλεια Σερρών θα διεξαχθεί τελικά, το απόγευμα του Σαββάτου (3/10) το φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Α.Ο.Κ., λόγω της απραξίας των “Αργοναυτών” στο 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το προγραμματισμένο ρεπό στην 2η αγωνιστική.

    Βεβαίως και το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγυεμα, είναι ένα φιλικό παιχνίδι πολύ χρήσιμο για την εξαγωγή συμπερασμάτων από πλευράς του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη. Και αυτό γιατί θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Άρη Θεσσαλονίκης μία σχεδόν εβδομάδα αργότερα και η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, θέλει να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του, σε ένα δυνατό φιλικό τεστ όπως αυτό με την ομάδα των Σερρών. Δεν αποκλείετεαι μάλιστα, ο Κώστας Ανυφαντάκης να δοκιμάσει κάποια σχήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό ώστε να έχει περισσότερες επιλογές κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης, στο κομμάτι της τακτικής και σε επίπεδο επιλογής ποδοσφαιριστών.

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία των “Αργοναυτών” να τονιστεί ότι κυλλάει ομαλότατα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις με το βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής. Η συνέχεια της δόθηκε σήμερα Πέμπτη (1/10) το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο με τον ποδοσφαιριστή Παληγεώργο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και την τραυματική του κατάσταση να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Μάλιστα ο παίκτης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος από κάθε πλευρά για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Από κει και πέρα δεν υπάρχει ούτε “ίχνος πονοκεφάλου” για τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενώ στο μεταγχειριτικό στάδιο βρίσκεται ο Ανέστης Καρύπογλου, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στους χιαστούς.

    Εκλογές θα γίνουν στους Παλαίμαχους του Α.Ο.Κ.

    Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου τελικά θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ.. Η εκλογική διαδιακασία θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και θα ξεκινήσει στις 7 και μισή το απόγευμα. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος Σίμος Ανθουλάκης δεν θα εμπλακεί εκ νέου με τα διοικητικά των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλα.

    Comments are closed.