Bookmarks

    Παίζοντας για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, σήμερα Παρασκευή (25/9) το απόγευμα η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, για τη β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας νίκησε τον Απόλλων Πάτρας με σκορ 66-57(), στο κλειστό “Αλεξάνδρα Δήμογλου” και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έχασε όμως τον Σίνη ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο ενώ κόντρα στην ομάδα της Πάτρας ο Γιάννης Τζήμας είχε στη διάθεση του μόνο τους Έλληνες παίκτες αφού τα δελτία των ξένων δεν εκδόθηκαν.

    Το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα σε ένα δυνατό τεστ, δύο (2) περίπου εβδομάδες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, κόντρα στον Απόλλων Πάτρας έπαιξε καλό μπάσκετ κατά διαστήματα, δεν αντιμετώπισε προβλήματα και κάποιες αδυναμίες που ο ίδιος διαπίστωσε θα προσπαθήσει μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις να τις διορθώσει. Μάλιστα η ομάδα της Ένωσης από την 1η περίοδο προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμού της, προηγήθηκε με (21-13) στο πρώτο δεκάλεπτο και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης, πρόκρισης. Στην 2η περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε, η ομάδα του Γιάννη Τζήμα διατήρησε μία διαφορά ασφαλείας από τον αντίπαλο της παίξονας καλή άμυνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο με το αποτέλεσμα να είναι (40-30). Ανάλογη εικόνα είχαμε και στην 3η περίοδο που ολοκληρώθηκε με (54-44) ενώ η νίκη της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ήρθε τελικά με το τελικό αποτέλεσμα να είναι (66-57).

    Τα δεκάλεπτα: 21-13, 40-30, 54-44, 66-57

    ΚΑΒΑΛΑ (Τζήμας): Ταπούτος 17, Σταμπουλής 11, Δεμερτζής 14(2), Γκέλιος 3(1), Σίνης 3(1), Βελισσαρίου 8(2), Καλαϊτζίδης 10(2) .

     

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Παπαχατζής): Βεργίνης 12(2), Παλμπναντ 4, Αθανασούλας, Ντάρεν 5, Γουντς 16, Μέγιερ 13(3), Νιφόρας 7, Μαστρογιαννόπουλος.

    Comments are closed.