Bookmarks

    Χωρίς έξι (6) βασικά του ατού, τα αποτελούν νέα μεταγραφικά αποκτήματα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε θα παραταχθεί την ερχόμενη Κυριακή (30/8) ο Α.Ο.Κ. στη Χρυσούπολη, για την β’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, λόγω του ότι οι παίκτες αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και κατ’ επέκταση δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.


    Προβληματισμός από την τεχνική ηγεσία

     

    Έτσι ο προβληματισμός που υπάρχει από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» και ειδικότερα από μέρους του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δικαιολογημένος. Αφού όταν δεν μπορείς να υπολογίζεις σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι όπως αυτό στη Χρυσούπολη σε έξι παίκτες του βασικού «κορμού» τότε λογικό είναι ο ίδιος να είναι υποχρεωμένος «να ανακατέψει την τράπουλα» ώστε ο Α.Ο.Κ. κόντρα στο Νέστο να παραταχθεί και να αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ειδικότερα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φώτη Δουμάνη, Νίκο Λιόλιο, Τάσο Δέντσα, Γιώργο Μαργαρίτη, Γιώργο Παληγεώργο και Βλάση Καζάκη οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα για να αγωνιστούν με την φανέλα του Α.Ο.Κ., μετά την 1η Σεπτεμβρίου, αφού τότε θα εκδοθούν τα δελτία τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Κώστας Ανυφαντάκης στον αγώνα του κυπέλλου με το Νέστο να μην δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους άλλους βασικούς παίκτες προκειμένου να τους προφυλάξει από τυχόν ενδεχόμενο τραυματισμών.

     

    Με πολλούς νεαρούς παίκτες

     

    Έτσι λογικό είναι και εκ των πραγμάτων, οι «Αργοναύτες» να ξεκινήσουν στον αγώνα της Χρυσούπολης με ένα πολύ νεανικό σχήμα, όπως έγινε και στο εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλλου μέσα στο Χρυσοχώρι με τον τοπικό Απόλλων. Πάντως και με βάση τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης για το παιχνίδι με το Νέστο, όλα δείχνουν ότι ο Α.Ο.Κ. δεν θα επιδιώξει να το ρισκάρει, βλέποντας τον αγώνα της Χρυσούπολης ως ένα πολύ καλό και δυνατό φιλικό, ικανό να δώσει τη δυνατότητα στην τεχνική του ηγεσία να βγάλει πολλά και χρήσιμα για την αγωνιστική κατάσταση εκείνων των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν την ερχόμενη Κυριακή. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστούν στην συντριπτική φιλοσοφία πολλοί νεαροί παίκτες από τους οποίους βέβαια ο Κώστας Ανυφαντάκης περιμένει, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και αυτό γιατί για τους ίδιους ο αγώνας κυπέλλου με το Νέστο και μάλιστα μέσα στη Χρυσούπολη αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση γι’ αυτούς. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η τεχνική ηγεσία της Καβάλας δεν μπορεί να υπολογίζει και στον αμυντικό Σωκράτη Κωνσταντινίδη ο οποίος λόγω του ατυχήματος που είχε, δεν έχει μπει ακόμη σε ρυθμούς προπονήσεων.

     

    Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των διαρκείας

    Από κει και πέρα να σημειώσουμε το γεγονός ότι σε ικανοποιητικούς ρυθμούς κινείται το θέμα της διάθεσης των καρτών διαρκείας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες από πλευράς των μελών της Διοικούσας Επιτροπής της Καβάλας, εντείνονται οι προσπάθειες και οι ρυθμοί έχουν ανεβεί στην κατεύθυνση να διατεθούν άμεσα όσες περισσότερες κάρτες διαρκείας γίνεται.

    Comments are closed.