Bookmarks

    Στο παιχνίδι του κυπέλλου με το Νέστο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (30/8) στις 5 το απόγευμα για τη β’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, έχουν στρέψει άπαντες εντός των αποδυτηρίων, στον Α.Ο.Κ. το μεγάλο τους ενδιαφέρον, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι από κάθε πλευρά για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη.

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι νοκ άουτ, το οποίο θα μπορούσε το ζευγάρι ανάμεσα στο Νέστο και τον Α.Ο.Κ., να ήταν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, αν η κληρωτίδα δεν έκανε τις «ζαβολιές» της. Ωστόσο όλοι εντός των αποδυτηρίων των «Αργοναυτών», στρέφουν την περισυλλογή και το ενδιαφέρον τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Καταστρώνει τα πλάνα του


    Την ίδια, σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης καταστρώνει τα πλάνα του για την 11άδα με την οποία θα ξεκινήσει ο Α.Ο.Κ. το ντέρμπι του κυπέλλου στη Χρυσούπολη. Μία αναμέτρηση όπου και το γόητρο αναμένεται να αποτελέσει βασικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας. Στα αγωνιστικά όποιος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένος και αυτό γιατί ο Κώστας Ανυφαντάκης για το παιχνίδι με το Νέστο, δεν μπορεί να υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες κάποιων παικτών οι οποίοι είτε δεν έχουν δικαίωμα για να αγωνιστούν είτε λόγω του ότι δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Εκτός πλάνων είναι και ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης ο οποίος λόγω τις περιπέτειας που είχε με το ατύχημα του, δεν έχει μπει ακόμη σε ρυθμούς προπονήσεων. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ., συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη (26/8) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση και με το μεγαλύτερος βάρος, κυρίως να πέφτει σε θέματα φυσικής και τεχνικής κατάρτισης.

     

     Εξόρμηση σε επιχειρηματίες με πολύ θετικά αποτελέσματα


    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά χαρακτηρίζονται τα μηνύματα που «εισέπραξαν» τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και τα πρόσωπα που την στηρίζουν σε οικονομικό επίπεδο, από τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη (26/8) το πρωί και την εξόρμηση τους σε καβαλιώτες επιχειρηματίες και τα αποτελέσματα που είναι οι συναντήσεις αυτές. Πιο συγκεκριμένα οι Θεόδωρος Μήτρας, Αντώνης Αντωνίου, Κρίτων Αθανασίου, Βασίλης Κελεμένης, Δήμος Φιλιππίδης, πλαισιωμένοι από τον Τεχνικό Διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη και τον Γενικό Αρχηγό Λάκη Χατζηαποστολίδη, επισκέφθηκαν  πολλούς καβαλιώτες επιχειρηματίες και επαγγελματίες για να τους ζητήσουν την στήριξη τους στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον Α.Ο.Κ. Οι επαφές είχαν να κάνουν με επαγγελματίες οι οποίοι βρίσκονται και εκτός Καβάλας και οι δεσμεύσεις αλλά και οι υποσχέσεις που απέσπασαν τα μέλη της Διοικούσαν Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και τα πρόσωπα που την πλαισίωναν, κρίθηκαν κάτι περισσότερο από ικανοποιητικές. Δεσμεύσεις για οικονομική στήριξη, είτε με τη μορφή χορηγιών και με την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων όπως και την αγορά διαρκείας εισιτηρίων και όχι μόνο. Ανάλογες εξορμήσεις αναμένεται να γίνουν και σε άλλους καβαλιώτες επιχειρηματίες και τις επόμενες ημέρες.

    Comments are closed.