Bookmarks

     

    Σε κλίμα εγκάρδιο, ιδιαίτερα ουσιαστικό και πολύ φιλικό πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (11/8) νωρίς το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, η συνάντηση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Γιώργου Φιλόσογλου με το Προεδρείο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

     

    Ήταν μία συνάντηση η οποία ήταν διάρκειας περίπου μίας ώρας και από πλευράς της Ένωσης, παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Παππάς και ο ταμίας, Βασίλης Μακρής. Λίγο πριν από την έναρξη της, μπροστά στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, Γιώργος Φιλόσογλου και Κώστας Παπακωνσταντίνου στις δηλώσεις τους, χαρακτήρισαν την μέχρι τώρα συνεργασία των δύο πλευρών πολύ καλή και δεσμεύτηκαν να υπάρξουν στο μέλλον ακόμη καλύτερες συνθήκες συνεργασίες.

     

    Το «βαρύ πυροβολικό»

    Μάλιστα από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Γιώργου Φιλόσογλου, χαρακτήρισε την ομάδα της Ένωσης, ως το «βαρύ πυροβολικό» του καβαλιώτικου αθλητισμού στην παρούσα χρονική περίοδο και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Καβάλας, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ώστε η πορεία της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας να είναι η καλύτερη δυνατή. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης, Κώστας Παπακωνσταντίνου, ευχαρίστησε το Δήμο Καβάλας για την μέχρι τώρα συμπαράσταση του, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τη Διοίκηση του και σημείωσε ότι η Ένωση είναι υπόθεση όλων των καβαλιωτών και θα πρέπει να στηριχθεί από όλους.

     

    Σε επιμέρους θέματα

    Μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας οι δύο πλευρές, μπήκαν σε επιμέρους θέματα και μεταξύ αυτών συζήτησαν για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» από το Δήμο Καβάλας, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων της Ένωσης στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Γιώργου Φιλόσογλου, δεσμεύτηκε ότι από την πλευρά του ο Δήμος Καβάλας θα παράσχει όλα όσα απαιτούνται, ενώ σημείωσε στα μέλη της Διοίκησης της Ένωσης, ότι θα καταβληθεί η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για στήριξης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

    Comments are closed.