Bookmarks

    Όποιο κι αν είναι το μέγεθος της ικανοποίησης που επικρατεί εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. και ειδικότερα από πλευράς της τεχνικής της ηγεσίας για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στο δυνατό φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, αυτό σίγουρα θα πρέπει να χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δικαιολογημένο.

     

    Ο Α.Ο.Κ. είναι μία «οικογένεια» σε όλα της

    Όπως στα δύο δυνατά φιλικά που προηγήθηκαν με ομάδες της SuperLeagueαλλά και της FootballLeague, δηλαδή με τον Πανθρακικό (2-2) και με τον Πανσερραϊκό (1-1), η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη την προηγούμενη Τετάρτη (19/8) στον Εύοσμο, έδειξε ότι ήταν πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό αποτέλεσμα (0-0), μάλλον την αδικεί. Και αυτό γιατί οι «Αργοναύτες» είχαν καλύτερη κυκλοφορία από τον αντίπαλο τους, έδειξαν ομοιογένεια, είχαν αγωνιστική πειθαρχία και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο τους. Το σίγουρο είναι ότι η ποιότητα των παικτών που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ της ομάδας, σε σχέση με την πολύ καλή δουλειά η οποία γίνεται στην προετοιμασία, είναι χαρακτηριστικά τα οποία φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Βέβαια σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια, μεταξύ των παικτών και γενικότερα ότι η ομάδα σήμερα είναι μία «οικογένεια» σε όλα της. Η φιλοσοφία την οποία έχει περάσει ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης στους ποδοσφαιριστές του, έχει «αποδώσει καρπούς» και πλέον το «νερό μπήκε στο αυλάκι» σε αγωνιστικό επίπεδο. Αυτό έχει φανεί περίτρανα από τις εμφανίσεις της ομάδας στα τρία δυνατά φιλικά τεστ, με Πανθρακικό, Πανσερραϊκό και με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου η αγωνιστικότητα της δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο αμφισβήτησης.

    Και τώρα το κύπελλο μέσα στο Χρυσοχώρι

    Η προετοιμασία της Καβάλας, βρίσκεται στην 4η εβδομάδα και πλέον το ενδιαφέρεται στο παιχνίδι του κυπέλλου που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. της ερχόμενη Κυριακή (234/8) στο Χρυσοχώρι, κόντρα στον τοπικό Απόλλων για την 1η φάση του θεσμού της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Ένα φιλικό το οποίο θα ξεκινήσεις στις 5:15’ και από την πλευρά του ο Κώστας Ανυφαντάκης αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, δίνοντας χρόνο κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.