Bookmarks

    Tα χαμόγελα αισιοδοξίας κυριάρχησαν το απόγευμα της Τετάρτης (15/7), στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Α.Ο.Κ. που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Ήταν μία συνάντηση, με αρκετά νέα πρόσωπα κυρίως σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού, αφού τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας ήταν ακριβώς τα ίδια με εκείνα με τα οποία ολοκληρώθηκε η περυσινή αγωνιστική περίοδος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Να σημειώσουμε ότι στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Α.Ο.Κ., εκτός από τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, τους παίκτες από το περυσινό ρόστερ και κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, παραβρέθηκε όλη η νέα Διοικούσα Επιτροπής της ομάδας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., πολλοί Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, και μέλη των διοικήσεων τόσο του ΣΦΑΟΚ, όσο και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

     

    Παρούσα όλη η Διοικούσα Επιτροπή

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Α.Ο.Κ., ήταν παρούσα σύσσωμη η νέα Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, οι επαγγελματίες Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης, οι οποίοι οικονομικά στηρίζουν την προσπάθεια, ο νέος πρόεδρος της Θεόδωρος Μήτρας και βέβαια πολλοί Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα στον σύντομο χαιρετισμό του, ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α,Ο,Κ, Θεόδωρος Μήτρας και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές τους υπογράμμισε να είναι συνεπείς σε όλα και ταυτόχρονα τους σημείωσε ότι θα πρέπει να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στην τοπική κοινωνία. Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Α.Ο.Κ. παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., με τον πρόεδρο του Κωσταντίνο Κανάκη στον σύντομο χαιρετισμό του και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές, ακούστηκε να τους καλεί να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε ο Α.Ο.Κ., τον ερχόμενο Μάιο, να κάνει πράξη την υλοποίηση του στόχου που είναι η άνοδος στην FootballLeague.

     

    Το ραντεβού στα αποδυτήρια

     

    Αρχικά τον λόγο πήρε ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης ο οποίος παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ένα ένα όλα τα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πρώτης συνάντησης, άπαντες του αγωνιστικού τμήματος, μετακινήθηκαν για τα αποδυτήρια της ομάδας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Εκεί ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης, παρουσία του Γενικού Αρχηγού Λάκη Χατζηαποστολίδη, έδωσε σε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές κάποιες κατευθύνσεις για το τι πρέπει να κάνουν, αναφέρθηκε στις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες ξεκίνησαν να υποβάλλονται, ενώ τους υπενθύμισε για το πρώτο επίσημο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας που έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (20/7). 


     Ανανέωσε και ο Σταματόπουλος


    Και ενώ ο Νίκος Ιορδανίδης αναζητεί τη νέα του ομάδα, όπως ανακοινώθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., ο ποδοσφαιριστής Παύλος Σταματόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του με τους «Αργοναύτες». Σειρά για ανανέωση έχουν και κάποιοι άλλοι από ο περυσινό ρόστερ όπως είναι για παράδειγμα ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι τα μεταγραφικά στον Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε εξέλιξη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α.Ο.Κ. είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή και ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε να υπάρξουν ανακοινώσεις από πλευράς της Διοικούσα Επιτροπής της Καβάλας.

    Comments are closed.