Bookmarks

    H άφιξη του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη την ερχόμενη Δευτέρα (6/7) τελικά στην Καβάλα από την Κρήτη, δρομολογεί όπως όλα δείχνουν εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της; Καβάλας και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι των μεταγραφών αλλά και των ανανεώσεων.

     

    Άλλωστε κυρίως προς την κατεύθυνση της ανανέωσης της συνεργασίας με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ, υπάρχει θέμα ανοιχτό και το οποίο θα κλείσει το αργότερο μέχρι τις 15 του μήνα που διανύουμε. Από κει και πέρα και λόγω των δραματικών καταστάσεων που ζει η χώρα μας, λογικό είναι παρατηρείται μία στασιμότητα στο θέμα της ενίσχυσης και των νέων μεταγραφών. Μάλιστα οι ιθύνοντες των «Αργοναυτών» δεν δείχνουν να βιάζονται αφού υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη και η ποδοσφαιρική αγορά, διαθέτει παίκτες που ανά πάσα στιγμή και ώρα μπορούν να αποκτηθούν. Μάλιστα οι κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, να τονίσουμε από μέρους της Επιτροπής που έχει συσταθεί στον Α.Ο.Κ. είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και κυρίως πολύ προσεκτικές.


    Δύσκολη είναι η περίπτωση του Γκανέζου Έρικ Γουόρντεν

    Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι ο ΑΟΚ μπορεί να βλέπει με θετικό μάτι την απόκτηση του επιθετικού από τη Γκάνα, Έρικ Γουόρντεν αλλά σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν είναι εύκολα για να έχει θετική κατάληξη το όλο θέμα, για τους «Αργοναύτες». Ο Έρικ Γουόρντεν επέστρεψε από τον Ηρακλή Ψαχνών που ήταν «δανεικός» στον Λεβαδειακό αλλά διαθέτει πολύ υψηλό κασέ. Είναι γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 1992 στην πόλη Άκρα της Γκάνας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Θέλτα, αγωνίστηκε στην Football League και με τον Φωκικό μετράει συνολικά 23 ματς και 8 γκολ. Επόμενος σταθμός του ήταν η ομάδα του Λεβαδειακού ενώ πέρυσι δόθηκε «δανεικός» στον Ηρακλή Ψαχνών.

    Comments are closed.