Bookmarks

    Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες περί απόκτησης και του και τον 19χρονου ποδοσφαιριστή, Δαμιανού Δελή από την ομάδα Κ-20 της Σκόντα Ξάνθης την ώρα όπυ ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας της Καβάλαας, βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε εξέλιξη.

     

    Ο Δαμιανός Δελής που κατάγεται από την Καβάλα και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία «Ελπίδες-Ν. Γαλαξίας», θεωρείται ένας ιδιαίτερα αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έμεινε ελεύθερος από την γειτονική ΠΑΕ της Σκόντα Ξάνθης.

     

    Το Σαββατοκύριακο (4-5/7)  έρχεται ο Κώστας Ανυφαντάκης

    Και ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη, να σημειώσουμε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5/7) θα έρθει στην Καβάλα από την Κρήτη, ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης. Η καθυστέρηση της άφιξης του, στην πόλη μας έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τις δραματικές στιγμές που περνάει η χώρας μας. Πάντως καλά πληροφορημένες πηγές μας, αναφέρουν ότι η άφιξη του Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα, πιθανολογείται ότι θα συνοδευτεί με πολύ καλά μαντάτα σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Και αυτό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στο μεγάλο νησί και ο Κώστας Ανυφαντάκης, άναψε το «πράσινο» φως για την απόκτηση του.

    Comments are closed.