Bookmarks

    H αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη του Α.Ο.Κ, έχει ξεκινήσει και από την ερχόμενη Δευτέρα (20/7), άπαντες στο συγκρότημα της Καβάλα πιάνουν για τα καλά δουλειά με την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι την ερχόμενη Δευτέρα (20/7) στην πρώτη επίσημη του Α.Ο.Κ. δεν πρόκειται να γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας και αυτό γιατί τόσο το θέμα των μεταγραφών όσο και των ανανεώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό σημαίνει ότι το ρόστερ της ομάδας δεν έχει κλείσει ακόμη.


    Περιμένουν την απάντηση του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου


    Μάλιστα να τονιστεί ότι οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή Αμβρόσιου Παπαδόπουλου για το εάν θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στους «Αργοναύτες» ή όχι μετά την συζήτηση στην οποία προχώρησαν οι δύο πλευρές πρόσφατα. Από κει και πέρα το θέμα και κάποιων άλλων ανανεώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη όπως βέβαια και το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης. Δηλαδή του «εμπλουτισμού» του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχόμενα μέσα στο Σαββατοκύριακο και σε διαφορετική περίπτωση στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, να «καρποφορήσουν» οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών. Οι επαφές με ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας έχουν γίνει, προς την κατεύθυνση αυτή τηρείται άκρα μυστικότητα και πλέον οι «Αργοναύτες» αναμένουν τις απαντήσεις των παικτών στους οποίους έγινα οι κρούσεις. Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι του Α.Ο.Κ. να αναφερθεί ότι στο έμψυχο δυναμικό του εντάχθηκε και ο νεαρός και καβαλιώτης Δαμιανός Δελής ο οποίος αγωνίζονταν στους νέους της Σκόντα Ξάνθη.

     

      Έγιναν οι εργομετρικές

     

    Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες οι παίκτες που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε πια κατάσταση βρίσκονται ενώ να επαναλάβουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα (20/7) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, το οποίο προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

    Comments are closed.