Bookmarks

    Δεν δείχνουν να ανησυχούν οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ., σχετικά με τα όσα ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο ποδοσφαιριστής Νίκος Μποτωνάκης, μία μόλις ημέρα μετά την απόκτηση του από την Καβάλα και την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας, από τους «Αργοναύτες».

     

    Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής Νίκος Μποτωνάκης μπορεί να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Επισκοπή και να σημειώνει ότι θα εξετάσει με σοβαρότητα την πρότασης που τον κατέθεσε ο Α.Ο.Κ. για να τον αποκτήσει, ωστόσο την ίδια ώρα η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ, δεν δείχνει να ανησυχεί, περιμένοντας ταυτόχρονα τις θετικές εξελίξεις.


    Παρελθόν αποτελεί και ο Νίκος  Ιορδανίδης


    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι ένας ακόμη παίκτης που στο περυσινό πρωτάθλημα αγωνίζονταν στην Καβάλα, αποτελεί πλέον παρελθόν. Η αναφορά μας γίνεται στον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Ιορδανίδη ο οποίος δεν τα βρήκε με τους «Αργοναύτες», σε οικονομικό επίπεδο και αναζητεί την τύχη του σε άλλο σύλλογο. Από κει και πέρα σε αγωνιστικό επίπεδο, να σημειωθεί ότι στόχος της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ, είναι η παραμονή και φέτος στο ρόστερ της ομάδας κάποιων παικτών από το περυσινό όπως για παράδειγμα είναι ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος και κάποιοι άλλοι ενώ τα μεταγραφικά στον Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε εξέλιξη, μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (20/7), ημέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο (2) ακόμη ποδοσφαιριστές και επίσημα να ανακοινωθούν από τη Διοικούσα Επιτροπή.

    Comments are closed.