Bookmarks

    Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη (28/7) το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Βλάση Καζάκη να αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και όπως αναμένεται ημέρα με την ημέρα να ανεβάζει όλο και περισσότερο ρυθμούς.

     

    Από κει και πέρα είναι γνωστό ότι για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που από την αρχή ξεκίνησαν την προετοιμασία του Α.Ο.Κ., αυτή κυλάει ομαλότατα και η ικανοποίηση που υπάρχει 10 ημέρες μετά την έναρξη της, από τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, είναι δεδομένη. Μάλιστα να σημειωθεί ότι η βελτίωση των ποδοσφαιριστών στον τομέα της φυσικής κατάστασης είναι εμφανής, αυτή φαίνεται όλο και πιο πολύ όσο τρέχει η προετοιμασία και τα μέχρι τώρα σημάδια, στέλνουν μόνο θετικά μηνύματα. Από κει και πέρα σε ένα 10ήμερο περίπου θα αρχίσει τις προπονήσεις και ο αμυντικό Σωκράτης Κωνσταντινίδης ο οποίος διανύει στάδιο ανάρρωσης μετά το ατύχημα που είχε.

    Τα μεταγραφικά είναι σε εξέλιξη

     

    Βέβαια το μυαλό όλων στον Α.Ο.Κ., πολύ περισσότερο των μελών της τεχνικής ηγεσίας στρέφεται και στο κομμάτι των μεταγραφών και της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού. Οι φήμες πάντως τις τελευταίες ημέρες περί ενδιαφέροντος για την απόκτηση του αριστερού πλάγιο μπακ Νίκου Λιόλιο όλο και περισσότερο πληθαίνουν. Δεν αποκλείεται πάντως τα πράγματα να κυλήσουν τελικά θετικά για τον Α.Ο.Κ. και αν είναι να γίνει κάτι, τότε αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες εφόσον υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από τους ιθύνοντες των «Αργοναυτών». Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες υπάρχει «φλερτ» του Α.Ο.Κ. με τον 23χρονο πλάγιο μπακ Νίκο Λιόλιο, ο οποίος πέρυσι ήταν αντίπαλος της ομάδας της Καβάλας, έχοντας μία γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά με την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης. Από κει και πέρα ο Α.Ο.Κ. κινείται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Δηλαδή ενός αμυντικού χαφ και ενός επιτελικού. Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι των μεταγραφών να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ο Α.Ο.Κ., ουδέποτε εξέφρασε ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Νιγηριανό, πρώην παίκτη των Σερρών Ολίσε.

      

    Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας εισιτήρια

     

    Σήμερα Τρίτη (28/7) ήταν επί της ουσίας η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των διαρκείας εισιτήρια του Α.Ο.Κ, για το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τα πρώτα μηνύματα που έφτασαν από τους καβαλιώτες φιλάθλους, κρίθηκαν πέρα για πέρα ενθαρρυντικά από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας. Ένα γεγονός το οποίο κάνει τους πάντες στον Α.Ο.Κ. να είναι αισιόδοξοι για ακόμη καλύτερη συνέχεια στην διάθεση των διαρκείας τις επόμενες εβδομάδες.

    Comments are closed.