Bookmarks

    Ο Κώστας Ανυφαντάκης, όπως πρώτοι γράψαμε, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται και τη να ποδοσφαιρική περίοδο στον πάγκο του Α.Ο.Κ., επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου των «Αργοναυτών». Η επιβεβαίωση, ήρθε μέσω του δελτίου τύπου που απέστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα και στο οποίο σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Διακάκης για προσωπικούς του λόγους δεν θα είναι βοηθός του.

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

     

    -«H διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Για προσωπικούς λόγους  ο Τάκης Διακάκης δεν θα είναι βοηθός του στον πάγκο της ομάδος μας για την ερχόμενη περίοδο και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

     

    Στις 20 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία

     

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου ενώ ο Κώστας Ανυφαντάκης αναμένεται να έρθει στην Καβάλα σε ένα 10ήμερο από την ιδιαίτερη πατρίδα του το Ρέθυμνο που βρίσκεται σήμερα. Από εκείνο το σημείο μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας, αναμένεται σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή, Στέλιο Κατρακυλάκη να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για τον «εμπλουτισμό» του έμψυχου δυναμικού της Καβάλας. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης παρέδωσε στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή και ειδικότερα στον Τεχνικό Διευθυντή, Στέλιο Κατρακυλάκη, την έκθεση του για τους παίκτες που πέρυσι αγωνίζονταν στον Α.Ο.Κ.. Σύμφωνα με αυτήν παραμένει και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στον Α.Ο.Κ. ο βασικός «κορμός» από το περυσινό ρόστερ το οποίο φέτος θα πλαισιώνεται από αρκετούς καβαλιώτες ποδοσφαιριστές, ενώ στο τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει ο Γιώργος Γουνελάς ως γυμναστής της ομάδας.

     

    Συνεδρίασε η νέα Διοικούσα Επιτροπή

     

    Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής ι(19/6), συνεδρίασε η άτυπη επιτροπή, δηλαδή οι τέσσερις επαγγελματίες, Αντώνης Αντωνίου, Κρίτων Αθανασίου, Αντώνης Κατσαμακίδης και Σωτήρης Δεληκάρης, μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέλιος Κατρακυλάκης και Λάκης Χατζηαποστολίδης οι οποίοι και φέτος θα πλαισιώνουν τη νέα προσπάθεια που θα καταβληθεί. Εκεί τέθηκαν επί τάπητος πολλά ζητήματα που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα τρέξει η ομάδα ενώ στη συνέχεια συγκροτήθηκε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ.. Πρόεδρος της είναι ο Θεόδωρος Μήτρας και σε αυτήν συμμετέχουν και οι, Αντώνης Κατσαμακίδης, Σωτήρης Δεληκάρης, Τάσος Μεταξάς, Βασίλης Βακιρτζής, Λάκης Χατζηαποστολίδης, Μωυσής Σπανίδης, Γιώργος Μαλλιαρός, Δήμος Γιαννακίδης και Παύλος Κούντουρας και Αχιλλέας Καρασαββίδης.

     

    Χρειάζεται στήριξη από παντού

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι μπορεί οι τέσσερις επαγγελματίες, Αντώνης Αντωνίου, Κρίτων Αθανασίου, Αντώνης Κατσαμακίδης και Σωτήρης Δεληκάρης, να μπήκαν μπροστά σε μία κίνηση η οποία θα βγάλει τον Α.Ο.Κ. από το αδιέξοδο αλλά ωστόσο η προσπάθεια αυτή απαιτείται να στηριχθεί από ολόκληρη την τοπική κοινωνία, από επώνυμους ανώνυμους πολίτες, από τον επιχειρηματικό κόσμο και βέβαια από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Καβάλας, όπως σε μέγιστο βαθμό έγινε κατά τη διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος.

    Comments are closed.