Bookmarks

    Η επιστροφή του προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου από το εξωτερικό στο οποίο βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους αναμένεται να σηματοδοτήσει αρκετές εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά της ομάδας.

     

    Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου πρόκειται να επιστρέψει στη βάση του στα μέσα της εβδομάδας και από κει και πέρα θα δρομολογηθούν κάποιες εξελίξεις σχετικά με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού στο πλαίσιο του νέου πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

     

      Επί τάπητος τα μεταγραφικά

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στο νέο ραντεβού που θα γίνει του προπονητή Γιάννη Τζήμα με τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου, θα συζητηθεί το θέμα της παραμονής των παικτών που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας ο προπονητής Γιάννης Τζήμας, έχει έτοιμη στα χέρια του τη λίστα με τους παίκτες που προέρχονται από το έμψυχο δυναμικό της Ένωσης και την πρόταση που θα κάνει, για το ποιοι θα παραμείνουν τη νέα περίοδο και ποιοι θα αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλο σύλλογο.

     

      Στεφανίδης και Ούρος Ντούβνιακ

     

    Από κει και πέρα θα εξεταστούν κάποιες περιπτώσεις καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι προτάθηκαν να «εμπλουτίσουν» το έμψυχο δυναμικό της Ένωσης. Παίκτες, όπως για παράδειγμα είναι ο γνώριμος σε όλους μας, Χριστόφορος Στεφανίδης, ο οποίος βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Καβάλα. Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Σέρβου καλαθοσφαιριστή, Ούρος Ντούβνιακ. Ένας παίκτης ο οποίος έχει θητεία στο Ελληνικό μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ, το Ρέθυμνο, τον Πανιώνιο αλλά και την Κηφισιά. Με την Κηφισιά τη περυσινή σεζόν, έπαιξε σε 23 ματς με μέσο όρο πόντων 8,26. Είχε 27, 5 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής. Είχε 65 ασίστ, 11 κλεψίματα και 47 λάθη. Μάζεψε 73 ριμπάουντ(3,17 μέσο όρο). Ο Ούρος Ντούβνιακ γεννήθηκε στις 19/11/1986 στο Βελιγράδι της Σερβίας, έχει ύψος 1μ.91 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ο Ούρος Ντούβνιακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτίζαν σε ηλικία 18 ετών, την περίοδο 2004-05 και συνέχισε στις Σλόγκα Κράλιεβο (2005-06), Άτλας (2006), Βοϊβοντίνα (2006-07), Ζελέζνικ (2007-08), Ραντνίσκι (2008-09), PBG Πόζναν (2009-10), Μπράουνσβαϊγκ (2010-11), Μέγκα Βιζούρα (2011) για να έρθει τον Γενάρη του 2012, στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Την περίοδο 2013-2014  αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια του Πανιωνίου και είχε 7,3 πόντους και 1,8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής.

    Comments are closed.