Bookmarks

    Μπορεί να παρατάθηκε κατά κάποιες ημέρες η άφιξη του Κρητικού προπονητή των «Αργοναυτών» Κώστα Ανυφαντάκη, στην Καβάλα, αλλά την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι ο σχεδιασμός και η στελέχωση και ο «εμπλουτισμός» του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, γίνεται με βήματα σταθερά και κυρίως χωρίς κανένα «ίχνος» βιασύνης και πίεσης.

     

    Αναβολή στην άφιξη του Κώστα Ανυφαντάκη

    Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης επρόκειτο να έρθει στην Καβάλα, από την Κρήτη την Τρίτη (30/6) αλλά ωστόσο λόγω των δραματικών στιγμών που περνάει η χώρα μας και των αρνητικών εξελίξεων, η άφιξη του μετατέθηκε για το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Ωστόσο όπως ο ίδιος μας πληροφόρησε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, σε καθημερινή βάση έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τεχνικό Διευθυντή του Α.Ο.Κ. Στέλιο Κατρακυλάκη με τον οποίο συνεργάζεται σε πολλά ζητήματα που είναι ανοιχτά, όπως είναι το θέμα της ανανέωσης ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και βέβαια γύρω από θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης των «Αργοναυτών». Πάντως να σημειώσουμε ότι η καθυστέρηση κάποιων ημερών της άφιξης του Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα, δεν φέρνει πίσω της εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι αφού τα περισσότερα πράγματα έχουν πάρουν το δρόμο τους, κάποιες ανανεώσεις έχουν προχωρήσει, κάποιες άλλες ακολουθούν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας. Άλλωστε προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του Α.Ο.Κ., οι φθίνοντες της ομάδας δεν δείχνουν να βιάζονται, δεν πιέζουν τον χρόνο, δεν δείχνουν να ανησυχούν και να αισθάνονται κάποια πίεση και ήδη οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί με τα βήματα να είναι ανάλογα. Αυτό σημαίνει ότι ο σχεδιασμός, γίνεται με σταθερά βήματα, χωρίς βιασύνες και με πολλά αποθέματα υπομονής. Βεβαίως και παρατηρείται κάποια κινητικότητα με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Στέλιο Κατρακυλάκη και τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, να περιμένουν «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή για την απόκτηση των παικτών οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Καβάλας. Μάλιστα ένα από τα ονόματα τα οποία ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, ότι ο Α.Ο.Κ. θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του είναι και αυτό του 32χρονου, αμυντικού μέσου, Τάσου Δέντσα που πέρσι αγωνιζόταν στον Εθνικό Σερρών και έχει κάνει καριέρα σε Πανσερραϊκό, ΟΦΗ, Πλατανιά όπως και στον Παναιτωλικό. Από κει και πέρα ενδιαφέρον υπάρχει και για την απόκτηση 2 ξένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία από τη συμμετοχή τους σε Ελληνικά πρωταθλήματα.


    Νέες ανανεώσεις στον ορίζοντα

     

    Πέραν λοιπόν των ανανεώσεων που έγιναν στον ορίζοντα υπάρχουν τουλάχιστον άλλες πέντε ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας επιδιώκουν την παραμονή τους. Παίκτες όπως είναι οι Χρήστος Μπάτζιος, Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Αλέξανδρος Μπρατσιάνη και Βασίλης Βιτλής, όπως βέβαια και κάποιοι νεαροί όπως οι Μπλιός, Χρυσαλίδης και Καρύπογλου.

     

    Αναβλήθηκε το φιλικό των Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ.

     

    Όπως έγινε γνωστό από τον Σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλα, αναβλήθηκε τελικά η φιλική αναμέτρηση που επρόκειτο να δώσει την Τετάρτη (1/7) το απόγευμα, με την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

    Comments are closed.