Bookmarks

    Καμία απολύτως εξέλιξη δεν προέκυψε μέσα στο Σαββατοκύριακο (23-24/5) σχετικά με το διοικητικό κομμάτι στον Α.Ο.Κ. και εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι, η εβδομάδα που ξεκίνησε χαρακτηρίζεται άκρως καθοριστική για το παρόν και το μέλλον των «Αργοναυτών».

     

    Πρόκειται για μία εβδομάδα που στη διάρκεια της μπορεί να δοθεί λύση, χωρίς ωστόσο κανένας να μπορεί να προεξοφλήσει αν τα πράγματα τα κυλήσουν πάνω σε θετική διέξοδο.

     

     «Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του»

    Μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πολύ καθοριστική συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με την απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, προκειμένου οι δύο πλευρές να προχωρήσουν στον απαιτούμενο απολογισμό, της συνεργασίας τους, για την ποδοσφαιρική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Βεβαία την ίδια ώρα εξελίξεις αναμένονται γύρω από την υπόθεση του καβαλιώτη επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται για να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας, χωρίς ωστόσο ο ίδιος επίσημα μέχρι σήμερα να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του. Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί είναι αυξημένη τις τελευταίες ημέρες, πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται αλλά ο ίδιος προσπαθεί «να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά του», τηρώντας «σιγή ιχθύος. Δείχνει ο ίδιος να μην βιάζεται να πάρει γρήγορες αποφάσεις αφού πρώτα από όλα θέλει να εξετάσεις όλες τις περιπτώσεις που τυχόν τον απασχολούν, ώστε στο τέλος να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.

     

    Στενεύουν τα περιθώρια

    Ωστόσο την ίδια ώρα εκείνο το οποίο έχουν άπαντες παραδειγματιστεί από το περυσινό καλοκαίρι, είναι το ότι «χρόνος χαμένος» σημαίνει πολλά βήματα προς τα πίσω. Η όλη κατάσταση απαιτεί, γρήγορους και αποτελεσματικούς χειρισμούς από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα αλλά και από όλους τους εμπλεκόμενους γύρω από τον Α.Ο.Κ., ώστε να μην παρατηρηθούν φέτος, οι περυσινές απώλειες, σε χρόνο και ενδεχομένως σε χρήμα. Η λύση θα πρέπει να βρεθεί άμεσα, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να δούνε το ποτήρι «μισογεμάτο και όχι μισοάδειο», για να παρθούν οι γενναίες αποφάσεις και να προχωρήσεις ο Α.Ο.Κ. με την ιδανικότερη λύση που πρέπει να βρεθεί. Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων ήρθε στον Α.Ο.Κ. και ο κάθε ένας θα πρέπει να αναλογιστεί το μερίδιο της ευθύνης που τον αναλογεί.

    Comments are closed.