Bookmarks

    Πέρα για πέρα καθοριστική αναμένεται να είναι η συνάντηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα και της Διοικούσας Επιτροπής των «Αργοναυτών».

     

    Πρόκειται για ένα ραντεβού, μία συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας το σίγουρο είναι ότι θα δοθούν διευκρινήσεις από πλευράς και των δύο πλευρών για κάποιες εκκρεμότητες που έχουν πρόκυψη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, από το καλοκαίρι μέχρι τώρα. Παράλληλα από κει και πέρα δεν αποκλείεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα της συνεργασίας των δύο πλευρών, και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Το θέμα της εκκαθάρισης

    Βέβαια πρωτεύων θέμα στο τραπέζι της συζήτησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα και της Διοικούσας Επιτροπής, σίγουρα θα έχει το ζήτημα της εκκαθάρισης της Ν. ΠΑΕ Καβάλα και κατά πόσο αυτή έχει προχωρήσει. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι ο βολές ακούστηκαν για έλλειψη συνεργασίας, δια στόματος του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., Σίμου Ανθουλάκη κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνέντευξης τύπου, ο οποίος πλην των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη, κ.κ. Μήτρα, Μεταξά και Δεληκάρη άφησε πολλές αιχμές στην υπόλοιπη Διοίκηση για δυσλειτουργίες στην συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Παράλληλα ο Σίμος Ανθουλάκης υποστήριξε ότι η εκκαθάριση της ΠΑΕ Καβάλα δεν έγινε εξ ολοκλήρου όπως υποστηρίζει ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ.. και τόνισε πως μπορεί ναι μεν να εγκρίθηκε ωστόσο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί καθότι χρειάζεται δικαστική απόφαση

     

    Χαρακτηριστικά ο ίδιος για τα θέματα αυτά ακούστηκε να λέει:

    – «Χρειάζονται λεφτά για να τελειώσει η εκκαθάριση. Δεν υπάρχει ακόμη η δικαστική απόφαση, που να αποδεικνύει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. έχει την ευθύνη. Είχε αναφέρει ότι θα τελείωνε μέχρι τον Δεκέμβρη και δεν τα κατάφερε», ανέφερε αρχικά ο Σίμος Ανθουλάκης και συμπλήρωσε ταυτόχρονα: «Ο Ερασιτέχνης δε μας βοήθησε ούτε στο θέμα των χορηγιών, στο θέμα της οικονομικής στήριξης, αλλά ούτε και με στο γηπεδικό θέμα. Για το θέμα του οικονομικού θα μιλήσουμε σε νέα συνέντευξη Τύπου».

     

    Μάλιστα με βάση αυτές τις δηλώσεις είναι γεγονός ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό σημείο και δεν αποκλείεται στην τρέχουσα συνάντηση, κάποια μέλη είτε της συζήτησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα είτε της Διοικούσας Επιτροπής, να παίξουν «πυροσβεστικό» ρόλο, προκειμένου να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους.

     

    Comments are closed.