Bookmarks

    Μετά την εντυπωσιακή φιέστα του προηγούμενου Σαββάτου (2/3) στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου», ήρθε η ώρα για τις βραβεύσεις για την μεγάλη πρωταθλήτρια ομάδα της Α2 κατηγορίας, την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Την αρχή έκανε ο Δήμος Καβάλας το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (4/5), στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ακολούθησαν σήμερα Τρίτη (5/5) το πρωί, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

     

    Οι οποίες να τονίσουμε ότι δια των επικεφαλής τους, Γεώργιου Παυλίδη και Θεόδωρου Μαρκόπουλου αντίστοιχα απένειμαν αναμνηστικό κύπελλο και μετάλλια, στον πρόεδρο των πρωταθλητών της Α2, Κώστα Παπακωνσταντίνου, στον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Τζήμα, στον τιμ μάνατζερ, Νίκο Πενταζίδη, καθώς και τους παίκτες Σωτήρη Καραποστόλου, Βασίλη Αγγελακόπουλο και Βαγγέλη Καράμπουλα.

    Παρόντες στη βράβευση μεταξύ άλλων ήταν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Προκόπιος, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κώστας Αντωνιάδης, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας, Ταξίαρχος, Αβραάμ Κοσκερίδης, ο Διοικητής της 11ης Μεραρχίας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., Ντίνος Κανάκης και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπή του ΑΟΚ, Σίμος Ανθουλάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης, καθώς και εκπρόσωποι του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

    Ο Περιφερειάρχης Γεώργιος Παυλίδης τόνισε ότι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έκανε υπερήφανη όλη την πόλη της Καβάλας και κατ’ επέκταση την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. με την επιτυχία της. Χαρακτηριστικά σημείωσε τα εξής:

    – «Η άνοδος είναι σημαντικό γεγονός. Εκτός από την αθλητική διάσταση, έχει σημαντικές προεκτάσεις στην ανάπτυξη, την ψυχολογία και την οικονομία της τοπικής κοινωνίας. Συγχαρητήρια και καλή πορεία στην Α1».

    Πιστός φίλαθλος του μπάσκετ και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος από τη μεριά του υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της επιτυχίας, που κορυφώθηκε με τα πανηγύρια του Σαββάτου στη φιέστα ανόδου. «Είμαστε περήφανοι για την άνοδο της ομάδας, για τις 16 σερί νίκες της μέσα στο πρωτάθλημα της Α2. Η Ένωση προβάλλει την πόλη και την Περιφέρεια μας. Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του έκαναν μια τεράστια προσπάθεια και γι’ αυτό τους τιμά η Περιφέρεια».

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου, υπογράμμισε τα εξής:
    – «Συνεχίζουμε μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από περίπου 7 χρόνια για να συμμετέχει η πόλη στο ελληνικό μπασκετικό γίγνεσθαι. Θα παραμείνουμε πιστοί στο “ευ αγωνίζεσθαι”. Με αυτές τις αρχές μπήκαμε στο μπάσκετ κι έτσι θα συνεχίσουμε, ώστε να μείνει ψηλά το όνομα της πόλης στο πανελλήνιο».

     

    Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Παππάς, σημείωσε μεταξύ των άλλων:

    -«Η αγάπη του κόσμου στην ομάδα που εκδηλώθηκε τις τελευταίες ημέρες, ελπίζουμε να είναι το ίδιο δυνατή και την επόμενη σεζόν. Να είναι κόσμημα για την πόλη της Καβάλας. Γι’ αυτό, όμως, δε φτάνει μόνο ο Κ. Παπακωνσταντίνου. Σε λίγες ημέρες θα προχωρήσουμε σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 40% και θεωρούμε ότι οι Καβαλιώτες, που έχουν την οικονομική δυνατότητα, θα βοηθήσουν την Ένωση, ώστε να έχουμε στην Α1 μια ομάδα αντάξια της πόλης».

    Comments are closed.