Bookmarks

    Στον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα προχωρήσει την Παρασκευή (15/5) στις 12 το μεσημέρι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσουν τα μέλη της, στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Βεβαίως και η συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου αναμένεται με ενδιαφέρον και αυτό γιατί τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα, όπως και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που την αποτελούν στην μεγάλη της πλειοψηφία, αναμένεται πέραν του απολογισμού που θα κάνουν, ενδεχομένως να «ανοίξουν τα χαρτιά τους» για τις προθέσεις τους σχετικά με τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Βέβαια είναι αρκετά νωρίς για είναι ξεκάθαροι σε ότι έχει να κάνει με τις προθέσεις τους και κυρίως για το εάν είναι διατεθειμένοι εκ νέου να μπούνε «μπροστάρηδες» σε μία νέα κίνηση.

     

    Συνάντηση με τον Ερασιτέχνη

    Αυτό γιατί υπάρχουν μία σειρά ζητημάτων τα οποία θα τεθούν επί τάπητος στο τραπέζι της συζήτησης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Πιθανολογείται ότι στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα θα ζητήσει συνάντηση με τον Ερασιτέχνη, για να συζητήσουν οι δύο πλευρές αυτά που πρέπει σχετικά με την χρονιά που έφυγε. Στο πάνελ της συνέντευξης τύπου θα καθίσουν, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Καβάλα Σίμος Ανθουλάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης και ο Γενικός Αρχηγός Λάκης Χατζηαποστολίδης. Τόσο Στέλιος Κατρακυλάκης όσο και ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, αναμένεται να καταθέσουν τον απολογισμό τους, σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος και την πορεία γενικότερα της ομάδας, στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορία;. Ένα θέμα το οποίο παρουσιάζει και αυτό το δικό του ενδιαφέρον.

     

    Τέλος οι προπονήσεις

    Αρχικά είχε αποφασιστεί στον Α.Ο.Κ., οι προπονήσεις να συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε. Όμως κρίθηκε σκόπιμο αυτές να σταματήσουν όπως και έγινε τελικά και έτσι όλοι οι παίκτες που ανήκαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ξεκίνησαν πρόωρα τις διακοπές τους. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης λίγο πριν αναχωρήσει για την Κρήτη, είχε συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή Στέλιο Κατρακυλάκη και τον Γενικό Αρχηγό, Λάκη Χατζηαποστολίδη όπου τους παρέδωσε την έκθεση του για έναν έναν τους παίκτες που είχε ο Α.Ο.Κ. στο δυναμικό του.

    Comments are closed.