Bookmarks

    Μετά το «4Χ4» και το τελευταίο διπλό στο Κοκκινόχωμα (0-2), ο έμπειρος φορ και αρχηγός της Καβάλας, Χάρης Παππάς, που άνοιξε το δρόμο της νίκης με το τέρμα που πέτυχε σε βάρος του τοπικού Βυζαντίου, στέλνει σαφές μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο των «Αργοναυτών για γεμάτο το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την ερχόμενη Κυριακή (26/4) στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό και αισιοδοξεί για υπέρβαση και άνοδο.

     

      Οι δηλώσεις του Χάρη Παππά

    Ένας από τους πιο έμπειρους και αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές, ένας παίκτης βαρόμετρο και πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, είναι ο αρχηγός του Α.Ο.Κ., Χάρης Παππάς (με 5 γκολ φέτος, ενώ 10 έχει ο Κανούλας και 9 ο Μπρατσιάνι), που δηλώνει για το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό:

     

    -«Μας περιμένει την Κυριακή (26/4) με τον Πανσερραϊκό ένα από τα σημαντικότερα ματς των τελευταίων ετών. Είναι το τελευταίο εντός για φέτος. Όλοι ξέρουμε την τεράστια σημασία, και εμείς αλλά και ο φίλαθλος κόσμος μας. Πρέπει να γεμίσει το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», όπως με τον Άρη φέτος και παλιότερα στη Σούπερ Λίγκα. Είναι ώρα… αποδείξεων. Προέχουν βέβαια οι πράξεις και ήρθε η ώρα να νικήσουμε στα ντέρμπι, παρότι δεν το κάναμε στα δυο αντίστοιχα του πρώτου γύρου. Έχουμε μικρό αβαντάζ λόγω έδρας, αλλά στα ντέρμπι όλα είναι ανοιχτά και πρέπει να είμαστε ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τους τρεις (3) βαθμούς της νίκης που τόσο πολύ θέλουμε. Πρέπει να κάνουμε το «5Χ5», να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας και να προχωρήσουμε βήμα-βήμα για να κάνουμε πράξη τον στόχο μας. Πιστεύω ότι σε αυτό το ντέρμπι και στο επόμενο με τον Άρη, θα κριθεί πιθανότατα η άνοδος. Πιστεύω πάντως ότι εμείς δύσκολα θα χάσουμε βαθμούς αλλού οι τρεις πρώτοι. Θα χρειαστεί μεγάλο πάθος, ψυχή, ίδια σοβαρότητα και ενδεχομένως και τύχη. Στον Πανσερραϊκό άφησα το στίγμα μου σε δυο θητείες, αλλά πέρασαν χρόνια και το μόνο σίγουρο είναι ότι προέχει η άνοδος του Α.Ο.Κ.».

     

     Για να καταλήξει στις δηλώσεις του ο 32χρονος επιθετικός των «Αργονατυών» Χάρης Παππάς (με θητεία μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ξάνθη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναιτωλικό, Νίκη Βόλου, Μόναχο 1860):

     

    -«Την προηγούμενη Κυριακή (19/4) κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς στο Κοκκινόχωμα με αντίπαλο το τοπικό Βυζάντιο, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί μας. Θέλαμε παραπάνω το «τρίποντο» και δίκαια φτάσαμε στο διπλό. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε στροφές και κάναμε γρήγορα το (0-1) σε κρίσιμο σημείο. Είμαστε μια σχετικά νεανική ομάδα και όλοι ανταποκρίνονται καλά. Έχουμε το μικρότερο μπάτζετ από τους δυο ανταγωνιστές μας, μαζευτήκαμε αργά τον Αύγουστο και εδώ που φτάσαμε είναι επιτυχία. Θα είναι μεγαλύτερη αποτυχία για τον Άρη ή τον Πανσερραϊκό αν δεν ανέβουν, παρά για εμάς. Πάντως, αν κερδίσουμε την Κυριακή (26/4) δεν… κυνηγάμε κανέναν, άλλοι θα μας καταδιώκουν!»


    Χωρίς τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο

    Στα αγωνιστικά οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μετά το  ρεπό για να ξεκουραστούν, επιστρέφουν την Τετάρτη (22/4) το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και στις προπονήσεις ενώ την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης για το ντέρμπι με τους Σερραίους την Κυριακή (26/4) δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, ενώ αμφίβολος είναι ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τελευταίο τραυματισμό που είχε.

    Comments are closed.