Bookmarks

    Το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας στην περιοχή του Βύρωνα, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη (29/4) αντιπροσωπεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τζήμας, συνοδευόμενοι από τους Νίκο Πενταζίδη και τους καλαθοσφαιριστές, Καράμπουλα, Καλαμπάκα, Βελισαρίου, Παπαρέγκα επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη (29/4)  το πρωί το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας και στην κυριολεξία αποθεώθηκαν.

     

    Η όλη επίσκεψη να σημειώσουμε ότι έγινε μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα ζεστό με τα χαμόγελα της ικανοποίησης να δίνουν και να παίρνουν για την μεγάλη άνοδο στα «σαλόνια» του Ελληνικού μπάσκετ.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα

    Πριν  το διαδικαστικό κομμάτι της επίσκεψης στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας στην περιοχή του Βύρωνα, ο προπονητής Γιάννης Τζήμας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έκανε δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

     

    – «Σήμερα πραγματοποιούμε μια επίσκεψη σε ένα σχολείο της Καβάλας και ειδικότερα στο 2ο Γυμνάσιο  του Βύρωνα, πριν τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς. Το Σάββατο είναι για μας το μεγάλο παιχνίδι με τη Λευκάδα, που έχει άρωμα Α1 κατηγορίας.  Με παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, όπως είναι οι Κυρίτσης, Αποστολίδης και Σκλάβος. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια μεγάλη γιορτή, για την άνοδο μας, στην Α1 κατηγορία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι χωρίς καμία βαθμολογική σημασία, που θέλουμε να το απολαύσουμε και κυρίως να το γιορτάσουμε. Θα βάλουμε να παίξουν και οι τραυματίες. Αυτοί που είναι χωρίς… πόδι, χωρίς… χέρι. Όλοι θα παίξουνε. Εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το γεγονός ότι οι φιέστες, θέλουν κόσμο. Χωρίς την παρουσία του φίλαθλου κόσμου, δε θα είναι γιορτή.

    Οι φιέστες γίνονται από τον κόσμο. Η διοίκηση έχει οργανώσει πολλά και διάφορα. Τα αναμνηστικά μπλουζάκια της ανόδου, διάφορες εκδηλώσεις, η απονομή του κυπέλλου για το πρωτάθλημα κτλ. Νομίζω ότι οφείλουμε σε αυτή την ομάδα, σε αυτά τα παιδιά να τα τιμήσουμε. Το Σάββατο, θα είμαι σίγουρα.  Θα είναι η τελευταία παράσταση μιας ομάδας, που μας έκανε όλους υπερήφανους. Εμείς συνεχίζουμε να κοσμούμε το άθλημα. Εμείς έχουμε ήθος και πολιτισμό. Θα είναι μια γιορτή, αντάξια της πορείας της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας».

    *** Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις που έκαναν οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Δημήτρης Κααμπάκας και Βαγγέλης Καράμπουλας.

     

     Η συνέντευξη Τύπου

    Τέλος να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη (30/4) στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Air Galaxy Hotel», στην Καβάλα η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης ενόψει της φιέστας ανόδου που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

    Comments are closed.