Bookmarks

    Την ερχόμενη Πέμπτη (30/4) στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Air Galaxy Hotel», στην Καβάλα η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης ενόψει της φιέστας ανόδου που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (2/5) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

     

    Παράλληλα να αναφέρουμε ότι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, με δελτίο τύπου που εξέδωσε ευχαριστεί θερμά τη Διοικούσα Επιτροπή της μεγάλης και ιστορικής ομάδας της πόλης μας, Α.Ο. Καβάλα, για την αναγνώριση και τη βράβευση της Ομάδας μας, ως Πρωταθλήτρια της Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ. Θαυμάζουμε την έντιμη προσπάθεια των Παλαιμάχων του ΑΟΚ ώστε να αναδείξουν την ομάδα αυτή και πάλι στο πανελλήνιο και να καταδείξουν ότι η συλλογική προσπάθεια στην Καβάλα είναι μία πραγματικότητα. Ευχόμαστε η προσπάθεια τους να τελεσφορήσει σύντομα και  γίνει παράδειγμα προς μίμηση, ώστε ο Α.Ο. Καβάλα να επιστρέψει εκεί που αξίζει και ανήκει».

    Τέλος να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη (29/4) στις 11 το πρωί αντιπροσωπεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα παραβρεθεί στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας που βρίσκεται στην περιοχή του Βύρωνα.

    Comments are closed.